Yeni 10 M 2-İn-1 Android Endoskop Kamera İle Uyumlu Android Telefon Windows PC İçin PCB Algılama Tüp Kamera

  • ₺287.55
  • ₺255.85
(0 Müşteri Yorumları)

Güvenlik ve Koruma

Sku:
  • e2415
Etiketler:
  • endoskop kamera mv400, 6 m endoskop kamera, endoskop kamera 5 cm, endoskop kamera 1080 p 15 m, 80mm endoskop kamera 1080, endoskop kamera android 1080 p, endoskop kamera 1080p 5mm, endoskop kameralar m 1080p, endoskop kamera 6mp, 65mm endoskop kamera
  • Model Numarası - Android Telefon Windows PC ile Uyumlu ndroid Endoskop Kamera
  • Tel Tipi - Yumuşak Tel
  • Objektif (mm) - 5.5 mm
  • Görüş Açısı (Derece) - 67derece
  • Fiş Tipi - AU Fişi
  • Marka Adı - ELESECUR'UN

Yeni 10 M 2-İn-1 Android Endoskop Kamera İle Uyumlu Android Telefon Windows PC İçin PCB Algılama Tüp Kamera

Lütfen sipariş vermeden önce telefonunuzun OTG ve uvc'yi destekleyip desteklemediğini kontrol edin.

Bu Android Endoskop Kamera Android cep telefonu için tasarlanmıştır, fotoğraf, video ve ses kaydı alabilir, fotoğraf ve video dosyaları doğrudan cep telefonunuzda saklanır.2'si 1 arada Konektör ile Windows ile de çalışabilir computers.It IP67 Su Geçirmez Kamera.

Sualtı kamera, su geçirmez Mikro kameralar, motorlu taşıt dedektörü, kanalizasyon boru hattı dedektörü, arama kurtarma, ceza ve özel dedektör, arkeolojik algılama, PCB algılama, havacılık ve uzay endüstrileri, bakım ve traktör endüstrileri, petrol sondajı için kullanılabilir.endüstriler, yapılar vb.

Not: Sadece Android 4.0 ve üzeri 4.1,4.2 sistem telefonuyla çalışır, iOS sistemini desteklemez.Android telefonunuzun OTG ve UVC işlevi olmalıdır .Samsung GalaxyS4, S5, S6,S6edge, S6edge plus, S7,S7edge gibi; Note2, Note3, Note4, Note5 için; SONY Z2 L50H için; SONY LT26i için; Nexus 5 için. (Akıllı telefonunuzun lisansı olan Orijinal olması gerekir)

İşte onunla çalışabilecek bazı telefon modelleri (Test ettik), lütfen sipariş vermeden önce telefonunuzu dikkatlice kontrol edin.

1.3 M Piksel Yüksek Çözünürlüklü CMOS Kamera

Kolay taşıma için Mini Boyut ve Hafif

Android telefon ve windows PC için 2'si 1 arada Konektör

6 Led ışıkları, parlaklık ayarlanabilir

IP67 Su Geçirmez Tasarım

Destek video kaydı, cep telefonunda fotoğraf çekimi

Kablo uzunluğu: seçim için 10 m

Kamera kafası OD: 5.5 mm

Objektif: 1.3 M Piksel CMOS kamera, 6 leds

Çözünürlük: Max 640x480 P

Kare Hızı: 30FPS

Arayüz: 2'si 1 arada Mikro USB / USB

Etkili Mesafe: 3-10 cm

Destek cep telefonu modelleri: Samsung Galaxy S3 (İ9300 i9308), S4 (i9500, i9508), S5, S6, Not 2, 3 Not, Not 4; Sony L50H Z2, Sony LT26i için; OTG fonksiyonlu forNexus 5 veya Android sistemi.

1X Mini 2'si 1 Arada Endoskop

1X Küçük kanca

1X Mıknatıs

1X Yan seçmeler

1X sabit set

1X Kullanım Kılavuzu

Nakliye

1, Biz 3 gün içinde ürün göndereceğiz ödeme tamamlandıktan sonra.2, Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle ve diğer faktörler. 3.Emugrup.com.tr adresinizi gönderim adresi olarak kullanıyoruz, lütfen ödeme yapmadan önce adresi onaylayın.Ödeme

1, Biz Visa Kredi kartı, MasterCard Kredi Kartı, Western Union ve diğer ödeme seçenekleri dahil olmak üzere Emugrup.com.tr Emanet ödeme kabul ediyoruz.Ödemenize uygun olanı seçebilirsiniz. .

2, Ödeme sipariş sonra 3 gün içinde alınmalıdır.Hizmet

30 Gün Para İade Garantisi:

1, Bizden satın alınan öğe ile memnun değilseniz, lütfen bize bildirin(e-posta yoluyla, eBay mesaj) malların alınmasından itibaren 30 gün içinde.Öğeyi iade etmeniz ve iade etmeniz için size rehberlik edeceğiz.Böyle bir siparişte harcanan postajların/gümrük ücretlerinin (varsa) müşterinin maliyetine bağlı olduğunu lütfen unutmayın. 2, Tüm iade öğeler dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası ve dönüş nedeni ile bize bildirmeniz GEREKİR. 3, Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) sevkiyat sırasında hasarlı. 4, Bize önceden haber vermeden iadenizi kabul edemeyiz .5, Gümrük ücreti, taşıma ücreti, posta ücreti ve sigorta iade edilmez.

Tedarikçi Garantisi:

Arızalı ürünler için bir yıl garanti üreticisinin sınırlı garantisini sunuyoruz (aldıktan sonra yanlış kullanım, kötüye kullanım, ihmal veya kazadan zarar görmüş ürünler hariç) Geribildirim

1, Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz. 2, Biz nazik bir süre için paketi almadıysanız veya aldıktan sonra öğemizden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmeden önce olumsuz geribildirim bırakmayın veya herhangi bir davayı açmayın.En iyi çözümü sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız . 3, Biz yüksek mükemmellik standartlarını bekliyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.

İnceleme ekleme

Puanınız: