Klavye Tablet Android ıOS Windows İçin Kablosuz Fare Klavye Bluetooth uyumlu Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Klavye iPad Telefon İçin

  • ₺468.44
  • ₺323.17
(1 Müşteri Yorumları)

Bilgisayar ve Ofis

Sku:
  • e242191
Etiketler:
  • Arka ışık türü - Arka ışık yok
  • Arayüz Tipi - USB, Bluetooth / USB
  • Marka Adı - ELFO LARANJA
  • Dil - Rus, İngilizce
  • Bilek Desteği - No
  • Tam Boy klavye - No
  • Tarz - Standart, Ergonomi, Mini, Tablet için, Laptop için
  • Tip - Bluetooth Kablosuz
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tuş kapağı baskısı - Lazer
  • Çalışma Tarzı - Kapasitif
  • Uygulama - Dizüstü bilgisayar, tablet, Masaüstü
  • Keycup malzemesi - ABS plastik
  • Sertifika - CE
  • Paket - Evet
  • Klavye Standardı - 78 Tuşları

Klavye Tablet Android ıOS Windows İçin Kablosuz Fare Klavye Bluetooth uyumlu Gökkuşağı Arkadan Aydınlatmalı Klavye iPad Telefon İçin

Lütfen satın almadan önce okuyun !!!

1. Işığın parlaklığı ve ekranın parlaklığı ile üretim sırasında her seferinde boyanın ayarlanması nedeniyle resimle tamamen tutarlı olması %100 garanti edilemez.Alınan gerçek renk ve resim sapabilir.Lütfen alınan gerçek renge bakın.Teşekkürler! ! 2、Bluetooth'a bağlandıktan sonra, lütfen önce ilgili sisteme geçin. 3. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, size yardımcı olması için lütfen müşteri desteğimizle iletişime geçin.

Klavye düzeni farkı

Klavye, ingilizce düzenine göre oyulmuş "3" klavye dili düzenleri sağlar.Seçerken, lütfen satın almadan önce düzenin kullanımınız için uygun olup olmadığını kontrol edin.

Özellikleri: Dahili BT3.0 çip, kadar 10 m istikrarlı bağlantı, hiçbir gecikme. 7 renkli arka ışık, değiştirilmesi kolay, geceleri bile klavye karakterlerini net bir şekilde görebilirsiniz.Çok fonksiyonlu kısayol tuşları tasarımı, kullanımı kolay.Makas ayak düğmesi yapısı, basit çikolata keycaps, iyi ribaund etkisi, rahat yazma.BT fonksiyonu ile cep telefonu, tablet, PC ve dizüstü bilgisayar ile uyumlu Windows/Android/iOS desteği.Dahili şarj edilebilir lityum pil, düşük güç tüketimi ve enerji tasarrufu, uzun dayanıklılık süresi.

Klavye Ürün özellikleri

1: Standart 3.0 Bluetooth Uyumlu Çözüm 2: Etkili mesafe 10 metre 3: Bekleme süresi: 100 gün 4: Sürekli çalışma saatleri: 70 saat 5: Şarj süresi: 4-5 saat 6: Lityum pil kapasitesi: 200mha 7: Lityum pil ömrü: 3 yıl 8: Düğme ömrü: 500 milyon kez 9: Malzeme: Premium Plastik 10: İsteğe bağlı Renk: Siyah, Beyaz

Ambalaj listesi: 1 * klavye 1 * fare 1 * veri kablosu 1 * kullanım kılavuzu

ödeme koşulları

1. Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2. Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Sevkiyat

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

8. Teslimat yöntemleri:

Geri dönüş

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalidir ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni.

3. Biz size tam kazanan teklıf amout iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı hem Emugrup.com.tr işlemi iptal sonra.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

Garanti

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.Süresi dolmuş bir garanti ile öğeleri tamir etmiyoruz veya değiştirmiyoruz.

3. Emugrup.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Geri bildirim

1. Başarımız memnuniyetinize bağlıdır,bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

2. Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.Teşekkürler!

3. Tatmin ederseniz, lütfen bize beş yıldızlı olumlu geribildirim bırakın; tatmin etmezseniz,bize herhangi bir nötr,olumsuz geribildirim veya açık anlaşmazlık vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin,tatmin olana kadar en iyi hizmeti sunacağız.

Anonymous

2022-12-16

Harika, süper güzel ve kaliteli görünüyor. 5 Veya 6 gökkuşağı ışığı kombinasyonu, ışıksız veya tek renkli ışıksız imkanı var, bayıldım, henüz çalışmayı denemedim çünkü bu bir Noel hediyesi, umarım beklentileri aşıyor Çok hızlı gönderiyorum, 13 güne ulaşamıyorum.

İnceleme ekleme

Puanınız: