Ergoage Ofis sümen Mouse Pad Yüzey Yer Mat Yemek Masası PC oyun bilgisayarı Aksesuarları su geçirmez PVC Kolay Temiz

  • ₺82.42
  • ₺70.12
(2 Müşteri Yorumları)

Bilgisayar ve Ofis

Sku:
  • e245623
Etiketler:
  • keçe masa pedi, Fare Altlığı, sümen, mouse pad büyük, ev yapımı mermer fare altlıkları
  • Paket - Evet, Kutu paketlenmiş
  • su geçirmez - Evet
  • Ürün Durumu - stok, mevcut
  • Temizlemesi kolay - Evet
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - ergoage'ın
  • Malzeme - PVC
  • Ofis veya Ev kullanımı - Her ikisi de

Ergoage Taşınabilir Büyük Mouse Pad Ofis Kolay Temiz Koruyucu Dizüstü Bilgisayar sümen Ev Masa Mat Su Geçirmez Deri Değişir Renkler

100 % Marka Yeni Malzeme ve Yüksek Kaliteli.

Mouse Pad, dizüstü bilgisayar matı, sümen veya masa matı olarak kullanılabilir Pürüzsüz bir izleme yüzeyi, farenizin kolay kullanımını sağlar Torbaya paketlemek için yuvarlanabilir, taşıması kolay olabilir

Temizleme yöntemi: 1. Nem ve deterjan temizliği, benzinli fırçalamadan kaçının, kuru temizleme yapamaz 2. 3. Yumuşak bir bezle silin. Güneşe maruz bırakılamaz 4. Bazı organik çözücülere dokunmayın 5. Lütfen asın veya düz yatırın, yerleştirmek için katlanamaz

Malzeme: Su geçirmez ve aşınmaya dayanıklı PVC deri

Paket içeriği : 1 x PVC deri mouse pad

Not: 1. Boyutu 21 * 25 cm dikiş olmadan, diğer boyutları tüm vardı kabartmalı dikiş.

2. Malzeme doğası ve nakliye belirsizlikleri nedeniyle, masa paspası kırışıklıklar halinde görünecektir.Ancak düz bir şekilde döşendikten sonra normale döner, daha hızlı düz hale getirmek için üzerine ağırlık koyabilirsiniz. 3. Mouse pad'in boyutu manuel olarak ölçülür, bu nedenle 1-3 cm tolerans olacaktır, lütfen siparişinizi vermeden önce bunu dikkate alın.

4. Fotoğraflardaki aksesuarlar sadece ekran içindir.

Soru-Cevap

Soru: Bu masa matının özelliği nedir?kokuyor mu?

Cevap: Bu büyük sümen dikiş kenarı tasarımı, daha dayanıklı ve fashionable.It ofis masanızı/yemek masanızı/dolabınızı koruyabilir ve aynı zamanda iyi bir mouse pad'dir.PVC deri masa pedi, yüksek sıcaklıkta kesildikten sonra hızlı bir şekilde paketlenirken, küçük bir kokuya sahip olacaktır.Ancak genellikle kartonu göndermeden önce açık tutarız, böylece koku en aza indirilir.Lütfen bunun için endişelenme.

Soru: Paspasın uzun mesafeli nakliyeden sonra kırışıklıkları olacak mı?

Cevap: Genellikle sadece plastik torba içinde paketlenmişse göz kırpmaları/işaretleri olacaktır.Ama her parçayı kutuya koyduk, genellikle göz kırpması yok.Uçlarında biraz kıvrılabileceği için daha düz hale getirmek için üzerine ağırlık koyabilirsiniz.

Soru: Kayış ne için?Mouse pad yuvarlanabilir ve bir bavula paketlenebilir mi?

Cevap: Kayış masa matını düzenlemek için kullanılabilir ve günlük kullanımda kayış şarj kablolarınızı düzenleyebilir, masaüstünüzü düzenli ve temiz hale getirebilir.Mouse pad, uzunluk izin veriyorsa kesinlikle yuvarlanabilir ve valizinize paketlenebilir.

Soru: Sıcaklık yüksek olduğunda ahşap masa üstüne zarar verir mi?

Cevap: Sümen, yüksek sıcaklığa dayanıklı malzemeden yapılmıştır ve masaya zarar vermeden masayı iyi koruyabilir.

Soru: Kışın kullanmak istersem hangi seçenek daha iyi?

Cevap: Oda sıcaklığı düşükse tek renk seçeneği daha iyi olacaktır, çünkü bir tarafı mikro fiber olduğundan PVC tarafından daha sıcaktır.Ancak, ısıtma sisteminiz varsa, her iki seçenek de iyidir.

Anonymous

2022-08-16

Ürün çok iyi yapılmış ve paketin kalitesi iyi. Alison Digital Store ekibine bu kadar nazik ve düşünceli oldukları için teşekkür etmek istiyorum.

Anonymous

2022-11-15

Çok iyi, hızlı sevkiyat ve mükemmel üretim kalitesi

İnceleme ekleme

Puanınız: