Pilot Araba Difüzör Dönen Pervane Karikatür Pilot Otomotiv Hava Çıkış Fanı Yaratıcı Ayı Pilot Araba Difüzör Havalandırma Klip Araba İçin

  • ₺182.94
  • ₺128.11
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • e306256
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Açıklamalar:

Araba Havalandırma Klipsi Hava Spreyi, yaratıcı bir çizgi film pilotu şeklinde tasarlanmıştır ve herkes tarafından derinden sevilir.retro uçakların unsurları ile nostalji ve romantizmin sevimli ve ilginç yeni bir yorumunu yapacak.

Özellikler:

1. Yayılma işlevini tatmin edebilir ve eğlenceyi artırmak için de döndürülebilir.

2. İlginç fan kanatları, retro pervane tahrikli uçaktan ilham alıyor.Fan kanatları hafifçe, hafif ve ritmik döner.

3. Kararlılığı artırmak için silikon klips tasarımı.

4. Hava çıkışı, kokuyu arabanın her köşesine üflemek için pervaneyi çalıştırır.

Özellikler:

Adı: Pilot Hava Spreyi

Malzeme: yüksek kaliteli ABS / PVC

Uygulanabilir: her mevsim için evrensel

Yer: araba hava çıkışı

Boyutu: yaklaşık 6 cm x 5.2 cm x 5.5 cm / 2. 4x2.1x2. 2 inç

Aromaterapi lezzet: kolonya, okyanus, mavi rüzgar ahenge

Aromaterapi kullanım süresi: 40-60 gün

Ürün Listesi

1 * Sevimli Araba Hava Spreyi

2 * Aromaterapi tabletleri

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Yeni Pervane Tasarımı] Gönderilen Araba Spreyi, vintage pervaneli uçaklardan esinlenmiştir.Aracınızın havalandırma delikleri açıldığında, hava çıkışı pervaneyi çalıştıracak ve koku aracın her köşesine eşit şekilde üflenecektir.

2.[Kurulumu Kolay ] Bu Pilot Hava Spreyi, hızlı ve kolay kurulum için bir havalandırma klipsi kullanır. stable.It hem güzel hem de kokuyu giderebilir.Parfüm tabletlerini istediğiniz zaman beğeninize göre değiştirebilirsiniz.

3.[Yüksek kaliteli Malzeme ] Aracınıza zarar vermeyecek veya sürüşünüzü engellemeyecek yumuşak bir silikon tıpadan yapılmıştır.Araba Difüzör Havalandırma Klipsi, hassas detaylara ve mükemmel dayanıklılığa sahiptir.

4.[Doğal Araba Kokusu ] Sevimli Araba Hava Spreyi, havayı temizleyebilen ve halkla buluşabilen koku giderici etkisi ve yumuşaklığı olan koku tabletleri ile kokuludur taste.It değiştirilmesi kolaydır, kullanımı güvenlidir ve taze ve uzun ömürlü bir kokuya sahiptir.

5.[Çok Yönlü Kullanım] Karikatür Ayı Pilot Otomotiv Hava Çıkış Fanı arabaya, eve, ofise vb.Yerleştirilebilir.Benzersiz hava temizleyici aile ve arkadaşlar için mükemmel bir hediye.

İnceleme ekleme

Puanınız: