Araba Gözlük Tutucular Dayanıklı Deri Güneş Gözlüğü Tutucu Vizör Gözlük Klip Araba Siperliği Aksesuarları Dayanıklı ve Uzun Ömürlü

  • ₺54.64
  • ₺32.26
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • e326489
Etiketler:
  • Öğe Türü - gözlük kılıfı
  • Harici Test Sertifikası - ce
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellikler:

Yerleşik mıknatıslarla tasarlanan otomobiller için güneş gözlüğü tutucumuz, klipslerin sıkıca adsorbe olmasını sağlamak için kullanılır, düşmesi kolay değildir ve ne zaman görüşü etkilemez driving.It birçok duruma yaygın olarak uygulanabilir ve otomobiller, kamyonlar, SUV'lar, RV'ler ve çoğu araç için yaygın olarak kullanılabilir.

Özellikler:

Boyutu: yaklaşık 10*4.2*3.3 cm/3.94*1.65*1.30 içinde

Malzeme: suni deri

Ağırlık: yaklaşık 23g

Pacing listesi:

1 * Araba Güneş Gözlüğü Tutucu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Manyetik Güneş Gözlüğü Klipsleri: Araba için güneş gözlüğü tutucumuz var ve gözlüklerinizin düşmesi kolay olmayacak.Çünkü klipslerin sıkıca adsorbe olmasını sağlamak için kullanılan mıknatıslara sahiptir.

2.Yaygın Kullanım: Araba gözlük tutucularımıza sahip olun ve bunları otomobiller, kamyonlar, SUV'lar, RV'ler ve çoğu araç için uygun olabilecek geniş bir uygulama yelpazesi için kullanabilirsiniz.

3.Yumuşak ve Dayanıklı: Güneş gözlüğü tutucu klips askımız, yumuşak ve dayanıklı olan uzun süre size hizmet edebilir ve kullanımda gözlüklerde çizik veya hasar olmaz.

4.Kurulumu Basit: Karmaşık kurulum adımlarına gerek yok, manyetik deri gözlük askısı klipsimizin kurulumu kolaydır.Ayrıca, güneşlik üzerinde herhangi bir girinti bırakmadan çıkarılabilir.

5.Zarif Hediyeler: Aileniz, arkadaşlarınız ve aileniz için hediye olarak araba güneşliği için gözlük montajımızı sipariş edebilirsiniz. colleagues.It hem çok fonksiyonlu hem de zariftir.Buna bayılacaklar.

İnceleme ekleme

Puanınız: