Tuya WİFİ Sıcaklık Nem Sensörü lcd ekran Akıllı Ev veya Bitki Büyümesi İçin Yüksek Hassasiyetli Su Sıcaklık Hattı İle

  • ₺81.49
  • ₺37.48
(4 Müşteri Yorumları)

Güvenlik ve Koruma

Sku:
  • e33450
Etiketler:
  • wifi sıcaklık nem sensörü lcd ekran, ev asistanı, zigbee 3 0, higrometre termometre, Termometre, sıcaklık sensörü
  • Model Numarası - WİFİ Sıcaklık ve Nem Sensörü
  • Sertifika - ce, FCC'NİN, RoHS
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Akıllı ev platformu - Alexa, Tuya, Google Asistan

Wifi Higrometre Sensörü Tuya Akıllı Güvenlik Ev Kapalı Açık Sıcaklık Nem İzleme Dedektörü Desteği Alexa Google Ev Özellik: 1. Uzaktan Kumanda App,tuyasmart veya smart life'ı kullanarak akıllı telefon aracılığıyla sıcaklık nemini uzaktan görüntüleyebilirsiniz.sıcaklık ve nemi çevrimiçi ve çevrimdışı olacak şekilde ayarlayabilir ve sıcaklık ve nem aşıldığında hemen alarm verebilirsiniz. 2. Parlaklık, sıcaklık veya nemin gerçek zamanlı güncellenmesi.Dahili yüksek hassasiyetli dijital sensör, sıcaklık ve nem değişikliklerini hızlı ve doğru bir şekilde bulabilir.Nem değerleri manuel olarak düzeltilebilir3. Uygulamada Sıcaklık Birimi Seçimi Uygulama aracılığıyla sıcaklık birimi olarak ℃ veya ℉ seçebilirsiniz. 4. Üçüncü taraf Ses Kontrolü amazon alexa, google asistan ile çalışır. 5.Pil Ömrü USB şarj, pil satın almanıza gerek yok, enerji tasarrufu ve para tasarrufu.Dahili 500mAh lityum pil, kullanım süresi yaklaşık 4 saattir 6.Saat / Tarih İnternete bağlandıktan sonra saati ve tarihi gösterin. 7.Çoklu bağlantı Kullanıcısı, cihazımızı akıllı yaşam uygulamasına 3 şekilde eklemek için uygulamayı kullanabilir.Bluetooth veya wifi veya hotspot 8.Bu Sensör, Su sıcaklığını/akvaryumu vb. Nemi test edebilen bir sıcaklık probuna(isteğe bağlı) sahiptir exactly.It yaygın olarak kullanıldı.Özellikler: Ürün adı: WiFi Sıcaklık ve Nem sensörü Çalışma nemi: 0 ~ 100%RH Çalışma sıcaklığı: -19℃~60℃(-2.2℉-140℉) Sıcaklık ölçüm doğruluğu: ±0.3℃ Nem ölçüm doğruluğu: ±2 % Parlaklık ölçüm aralığı: 0~100 % Çalışma gerilimi: DC 5 V Sakin akım: 30mA Pil Özellikleri: 3.7 V / 500 mAh Şarj süresi: ≤2 saat Dahili pil kullanım süresi: ≤4 saat (tam şarj) Sıcaklık probu: 1 metre Wi-Fi standardı: IEEE 802.11 b/n / g 2.4 GHz boyutu: 86*86*22.8 mm UYGULAMA adı: Tuya Akıllı veya Akıllı Yaşam Paket içeriği: 1*Akıllı sıcaklık ve nem sensörü 1*Kullanım kılavuzu 1*USB kablosu Notlar: 1.Sıcaklık algılama kablosunu bağladıktan sonra, sensörün sıcaklığını kendiniz manuel olarak kalibre etmeniz gerekir. 2.Harici algılama hattının sıcaklık hatası ±1°C'dir ve yalnızca tam sayı (°C) görüntülenecektir.

Anonymous

2022-11-03

Termometre, fotoğrafta kibrit kutusu ile karşılaştırıldığında küçük değildir. Başlangıç, yalnızca harici güçten çalıştığını düşündü, ancak arkasında olduğu ortaya çıktı, bataryadan güç almak için bir anahtar var. Arka ışık ya sürekli yanar ya da uygulamadan tamamen kapanır. Bağlanırken harici bir sensör, sıfırlama düğmesinin iç, üç kat hızlı basması altında kalibre edilmesi arzu edilir, ancak sıcaklık sıcaklığı sıcaklığının yanına yerleştirmeye başlamak gerekir Ve harici sensör yalnızca tüm değerleri gösterir. t ° ve yerleşik olarak kalibre edildiğinde, onuncu paylar yansıtılacak, sonra ve dışta her zaman aynı rakam olacaktır (örneğin, dış T ° kalibre edilirken dahili 23,3 ° olacaktır, her zaman 3. 20,3 veya 25,3 ile değişecektir))) Daha sonra dahili sensörü tüm ekrana verin T°, virgülden sonra sıfır ile)) Uygulama, diğer cihazlarla otomasyonu ve sıcaklık ve neme göre alarmı ayarlar.

Anonymous

2022-08-18

Sıfırlayın ve wifi ile çalışmasını sağlayın.

Anonymous

2022-08-09

Çok güzel ve pratik, dışarısı için en iyi kablo PTA, bu yüzden sıcaklık ... Nem ve ışık dahili olacak ..

Anonymous

2022-08-19

kurulumu kolaydır. sıcaklık ve nemi doğru söyler. çoğu ayar, Celsius veya fahrenheit gibi uygulamadan çalıştırılır. ve "bundan daha fazla ise" kontrolünü destekler.

İnceleme ekleme

Puanınız: