22 Adet Hasarlı Vida Extractor matkap ucu seti Soyulmuş Vida Extractor Kiti Kırık Cıvata Çıkarıcı Çok Amaçlı Manyetik

  • ₺260.14
  • ₺221.16
(2 Müşteri Yorumları)

El ve Elektrikli Alet Aksesuarları

Sku:
  • e342468
Etiketler:
  • tırnak aksesuarları eğrelti otları, kademeli matkap ucu, tırnak matkap manucur, mia gizli tırnak seti, matkap acele, yağsız bal, soğuk bit, tanımsız pantolon, matkap ucu ht, roland bitleri
  • Tip - Merkez Matkap Ucu
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri - Ahşap
  • Marka Adı - Fbiannely'nın sohbeti

Farkına varmak:

Sevgili alıcı arkadaşım, satın aldığınız için çok teşekkür ederim.

Şimdi her ülkedeki ekspres teslimat hızı nedeniyle, karar verebileceğimiz bir şey değil, her ülkenin postanesi tarafından kararlaştırılıyor.

Alıcı arkadaşımızın ürünlerini satın alırsa store.In belirtilen koruma süresi, malları almadı .

Bunun için çok üzgünüz.

Lütfen bize ulaşın, sorunu çözmenize yardımcı olacağız! (tam para iadesi ve size yeniden sevkiyat dahil)

Not: 1. Lütfen adresin doğru olduğundan emin olun ve yanlış veya teslim edilemeyen adreslerden sorumlu değiliz. 2. Sevkıyatın daha uzun sürdüğü zaman hayal kırıklığına uğrayacağını tam olarak anlıyoruz expected.As ödeme temizlendikten sonra öğeleri 7 gün içinde göndereceğimize söz verdik, ancak nakliye nakliye şirketi tarafından kontrol ediliyor ve biz de sizin kadar endişeliyiz.Nakliye süresinde düşük puan bizim için haksızlık olur.Anlayışınız çok takdir edilmektedir.Müşterilerimizin ürünlerimizi aldıklarında mutlu olmalarını umuyoruz, bu yüzden lütfen yalnızca nakliye süresi sizin için kabul edilebilir olduğunda satın alın. 3.Abd'ye ePacket tarafından ücretsiz kargo. 4. Bizim varsayılan nakliye yöntemi izleme ile Çin sonrası hava posta.Ödeme: 1. Sadece Alipay'i kabul ediyoruz. 2. Ödeme yoluyla güvenli bir ödeme göndermek için sona eren açık artırmanızın üstündeki "Şimdi Öde" düğmesini tıklamanız yeterlidir. 3. Nihai satın alma fiyatı, gümrük tarafından tahsil edilebilecek geçerli herhangi bir vergi veya görevi kapsamaz .Alıcılar bu tür ücretlerden sorumludur 4. Ödeme ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bize bildirin.Geri dönüş ve Geri bildirim: 1.Herhangi bir kişisel nedenden dolayı(yanlış boyut / yanlış renk seçin / uymuyor ), iade posta adresini almak ve ürün (ler) i orijinal durumunda iade etmek için bize e-posta gönderebilirsiniz.İade nakliye ücretleri alıcının sorumluluğundadır.Kokulu herhangi bir ürünü (parfüm, duman vb.) Kabul etmeyeceğiz.) 2. Öğeler hasar görürse, alınmasından itibaren 24 saat içinde bizimle iletişime geçilmelidir. 3. Diğer kalite sorunları için, öğenin fotoğrafını aldıktan hemen sonra iade edeceğiz. 4. Öğe, alıcı aldıktan sonra 14 gün içinde iade edilmelidir. 5. Amacımız 5 Yıldızlı Hizmet sunmaktır 5 yıldızı hak ettiğimizi düşünmüyorsanız, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin. 6. Yorumlarla ilgili sorularınız mı var?Sizden haber almaktan mutluluk duyarız!Kendimizi müşterilerimize adadık ve hak ettiğiniz kişisel ilgiyi görmeniz gerektiğini düşünüyoruz.Genellikle normal çalışma saatleri içinde 24 saat içinde e-postaya yanıt veririz.

Anonymous

2022-08-10

İyi bir set, davada nasıl davranacağını görün. Satıcı saygı, iyi paketlenmiş. Teslimat sağlam ve güvenlidir. İyi iş.

Anonymous

2022-08-30

Kutu kasasında düzgünce, görünüşte

İnceleme ekleme

Puanınız: