1000 Adet/Rulo Renkli Daire Etiketleri Çıkartmalar Kendinden Yapışkanlı Küçük Yuvarlak Nokta Etiket Kabartma Hediye Kutusu Kartları Zarf Sızdırmazlık

  • ₺38.79
  • ₺32.26
(0 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e405254
Etiketler:
  • Yuvarlak çıkartmalar, etiketliler
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - yuvarlak nokta çıkartmaları
  • Marka Adı - OOTDTY'NIN sohbeti
  • Malzeme - Kağıt + Etiket

Özellikler:

marka yeni ve yüksek kaliteli

Paket içerir:1 rulo yuvarlak renkli nokta çıkartması alacaksınız; Rulo başına 1000.Miktar, kullanımınızı ve değiştirmenizi karşılamak için yeterlidir ve ayrıca arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz.

Sızdırmazlık çıkartmaları: Çıkartmalarımız ayrıca dekorasyon ve sızdırmazlık için iyi araçlardır.Bisküvi poşetlerini, ekmek poşetlerini, şeker poşetlerini, zarfları, hediye kartlarını vb.Mühürlemek için kullanılabilirler.Sadece onları yırtıp yapıştırıcıyla yapıştırmanız gerekir, aksi takdirde ev, okul ve ofis kullanımı için uygun şekilde kolayca çıkarılabilirler.

Kendinden yapışkanlı tasarım: Bu nokta çıkartmaları iyi yapışmaya sahiptir, çoğu yüzeye sıkıca yapıştırılabilir, düşmesi kolay değildir ve size uzun süre hizmet edebilir.

Kullanımı kolay: Farklı renklerde tek yırtılma ve yapışkan, yuvarlak etiket çıkartmaları, yerleştirdiğiniz öğeleri daha hızlı tanımlamanıza yardımcı olur, zamandan ve emekten tasarruf sağlar, dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

Geniş uygulama yelpazesi: Yazılabilir bir yüzeye sahip çıkarılabilir renkli çıkartmalar, alanınızı düzenlemenizi kolaylaştıracak, renk kodlaması, envanter, etiketleme, fiyatlandırma ve evraklarınızı, belgelerinizi, kavanozlarınızı, şişelerinizi, ödüllendirici öğrencilerinizi vb.Düzenlemek için çok uygundur.

Belirleme:

Malzeme: Kağıt + Etiket

Renk:Kırmızı / Sarı / / Mavi / Yeşil / Gül Kırmızı / Mor

Tek Etiket çapı: Yaklaşık. 1.9 cm/0.74 inç

Paket içeriği:

1000 Adet / Rulo Yuvarlak Nokta Çıkartmalar

not: 1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: