Yeni Klavye RU Rus Versiyonu IBM Lenovo TİPİ 0768 BCF84-US 4233-52U X08-US 85T1NM BCF-84US 8922 Dizüstü Bilgisayar

  • ₺245.78
(1 Müşteri Yorumları)

Dizüstü Bilgisayar Parçaları

Sku:
  • e82045
Etiketler:
  • klavye uzaktan kumandası, klavye alüminyum, Klavye Standardı
  • Standart - Rus Standardı
  • Model Numarası - 0768 BCF84-ABD 4233-52U X08-ABD 85T1NM BCF-84US 8922
  • Uyumlu Marka - Lenovo
  • Garanti - 1 Yıl
  • Nakliye - Post tarafından ücretsiz Kargo/ePacket
  • Marka Adı - AJEYO'NUN
  • Parça Numarası - AJEYO'NUN
  • Koşul - yepyeni
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Kalite - Herkes göndermeden önce test etti

Rus Alıcılar, Lütfen dikkat: Rus gümrüklerinin yeni politikası nedeniyle lütfen alıcının tam adını sırayla doldurun, aksi takdirde muhtemelen nihayet paket almazsınız.Müşterinin yeterli bilgi vermemesinden kaynaklanan teslimattan sorumlu değiliz.

Önemli:

Lütfen malları postacı ile yüz yüze kontrol edin, malların sorunu varsa, kabul etmeyi reddedin.ve bize ulaşın.teşekkürler.

İle uyumlu:

Yeni Klavye RU Rus Versiyonu IBM Lenovo TİPİ 0768 BCF84-US 4233-52U X08-US 85T1NM BCF-84US 8922 Dizüstü Bilgisayar

Düzen: RU Rusça

Yeni yüksek kaliteli klavye

100 % üretici uyumlu

Eşdeğer Yedek Parça

Her klavye göndermeden önce test ve %100 % çalışma vardır.

--Resmimiz büyütülebilir, lütfen teklif vermeden önce resmi kontrol edin!Lütfen bu ürünü sipariş etmeden önce dizüstü bilgisayarınızın uyumluluğunu kontrol ettiğinizden emin olun,emin değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin,sizin için kontrol edeceğiz.

-- Hatalı,kırık,kırık klavyenizi değiştirin, herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, teşekkürler

1.Tüm öğeler ödeme temizlendikten sonra 48 saat içinde sevk edilir.

2.Öğeler post tarafından sevk edilecektir, genellikle 13-25 iş günü sürer(yaklaşık 35 gün) sipariş gelmesi için normal ABD/Kanada/Avrupa ve 15-30 iş günü(yaklaşık 40 gün) diğer ülkelere.

3.Öğeyi göndereceğiz ve nakliye amacıyla daha düşük bir değer beyan edeceğiz only.It ödediğiniz toplam fiyatı veya ürünün piyasa değerini yansıtmayacaktır.Daha düşük bir değer, ithalat verginizi önleyecek veya en aza indirecektir.Herhangi bir ithalat ücreti veya ücreti alıcının sorumluluğundadır.

4.Gönderi yapıldıktan sonra size bildirilecektir.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın ve size zamanında cevap vereceğiz!

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Garanti ve Garanti koşulları satın alma tarihinden itibaren başlar.Açıklandığı gibi yanlış, hasarlı, kusurlu veya öğe almadıysanız,lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin, sorunu sizin için zamanında çözmenize yardımcı olacağız!

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

3.Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Emugrup.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Anonymous

2022-08-31

Her şey iyi çalışıyor

İnceleme ekleme

Puanınız: