PAM8403 Süper Mini Dijital Amplifikatör Kurulu 2 * 3 W D Sınıfı Dijital 2.5 V İçin 5 V güç amplifikatörü Kurulu Verimli

  • ₺5.59
  • ₺4.85
(0 Müşteri Yorumları)

Video Oyunları

Sku:
  • e102368
Etiketler:
  • amplifikatör 1 tda, pam8403 anakart, sap15 amplifikatör kurulu, 2 pasif bas, 1ch 5 v amplifikatör, amplifikatör advace, araba hoparlörü yüksek güç 10 inç, buethot pam8403 amplifikatör, 21 ekolayzır kurulu, güçlü amplifikatör mini
  • Uyumlu - PlayStation Move
  • Tip - Voltaj Regülatörü
  • Koşul - yeni
  • Uyumlu Marka / Model - Hiçbiri
  • Marka Adı - SZEKS
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - PAM8403'NIN sohbeti

PAM8403 Süper Mini Dijital Amplifikatör Kurulu 2 * 3 W D Sınıfı Dijital 2.5 V İçin 5 V güç amplifikatörü Kurulu Verimli

Açıklama Modeli: PA8403

Güç: Düşük Güç

Süper boyutu: 1.85 * 2.11 cm

Mükemmel gürültü bastırma, hoparlöre yakın giriş ses kulağına bağlı koşulların yokluğunda herhangi bir gürültü duyamaz, iki kanallı stereo, 5V güç kaynağı 3W 3W güç verebilir, doğrudan 4Ω, 8Ω küçük hoparlörler kullanabilir, çıkış gücü büyük, enerji dolu, iyi ses kalitesi.Benzersiz olmayan LC filtre Sınıfı-D dijital elektrik panosu doğrudan kullanılabilir bilgisayar USB güç kaynağı.Çift panelli kablolama, kablolama, denge ve kanallar arası karışma, ultra minyatür tasarımın neden olduğu toprak potansiyelini düzgün bir şekilde çözer, küçük bir alanda, yüksek amplifikasyon verimliliğinde çeşitli dijital ürünlere kolayca yerleştirilebilir.Tüm tüm plaka kaynak makinesi kullanarak, kaynak kalitesi karşılaştırılabilir olmayan manuel havya!

Müşteri ortak sorunları:

1, 2 * 3 w minyatür dijital güç amplifikatörü kurulu D sınıfı güç kaynağı bilgisayarı kullanabilir mi?

Cevap: güç amplifikatörü kartı bir bilgisayar güç kaynağı kullanabilir, ancak gürültü üretilebilir (ayrıca bazı müşteriler üfürüm görünmedi), bağımsız güç kaynağının en iyi tavsiyesi.

2, minyatür dijital 2 * 3 w D sınıfı güç amplifikatörü panoları evin hoparlörü ile iyi mi?

Cevap: bizim hoparlör sadece sağlamak DIY oyuncular deneyin, ses özellikle iyi değil, eğer peşinde yüksek ses istemci ayrı olarak satın alabilirsiniz.

3, 2 * 3 w minyatür dijital güç amplifikatörü kurulu D sınıfı hoparlörü açtıktan sonra neden gürültü var?

Cevap:

1, ıslık görünür, ses giriş hattı olmalı, korumalı telin tanıtımı ses giriş hattı için kullanılmalı ve daha sonra iyi bir ses kaynağını bağlamak için ses giriş hattı kapatılmamalıdır.

2, bir tür nedeni olabilir bazı güç kaynağı kötü girişim çok büyük, anahtarı güç kaynağı.

Bağlı giriş sesinin koşulu altında iyi gürültü bastırma, kulaklar da hoparlörde herhangi bir gürültü duyamaz, çift kanallı stereo, 5 v güç kaynağı 3 w + 3 w güç verebilir, doğrudan sürülebilir 4 Ω, 8 Ω küçük hoparlörler, büyük çıkış gücü, enerji, ses kalite iyidir.LC filtre sınıfı D dijital elektrik panosu olmadan benzersiz, doğrudan bilgisayar USB güç kaynağını kullanabilir.Çift panelli kablolama, kanallar arasındaki potansiyel denge ve karışmanın neden olduğu kablolamayı düzgün bir şekilde çözer, süper mini tasarım, küçük bir alanda, yüksek amplifikasyon verimliliğinde çeşitli dijital ürünlere kolayca yerleştirilebilir.Tüm katı plaka kaynak makınesi yapılır, kaynak kalitesi manuel havya kaynak karşılaştırılabilir!

Not: sol ve sağ kanal çıkışı "negatif" ve birbirine bağlı olamaz, aksi takdirde yanacak IC, ve öncesinde olmalıdır powered hoparlörler bağlı (yük).

Anma çalışma gerilimi 2.5 V ~ 5 V, limit çalışma gerilimi 5.5 V. paket İçeriği 1 Adet AM8403 Süper Mini Dijital Amplifikatör Kurulu

İnceleme ekleme

Puanınız: