FPGA Cyclone IV Geliştirme Kurulu / Ep4ce6 Geliştirme Kurulu FPGA Anti-Smashing Ayakkabı

  • ₺1 737.43
  • ₺1 042.42
(1 Müşteri Yorumları)

Otomobil Sensörleri

Sku:
  • e102823
Etiketler:
  • geliştirme kurulu, spartalı 6 sp605 fpga, otobüs anaylser, altera cyclone ıv, fpga konsolu, anti-smashing ayakkabı
  • Sensör Tipi - Holzer

Ana Çip Giriş

Altera'nın Yeni Cyclone ® IV Serisi FPGA Cihazları, Cyclone Serisinin Düşük Maliyetli ve Düşük Güçlü FPGA Pazarındaki Lider Konumunu Pekiştiriyor ve Şu anda Entegre Alıcı-Verici İşlevlerine Sahip Modeller Sunuyor.Cyclone IV Cihazları, Büyük ölçekli, Maliyete Duyarlı Uygulamalar için tasarlanmıştır ve Sistem Tasarımcılarının Artan Bant Genişliği Gereksinimlerini Karşılarken Maliyetleri Düşürmelerini sağlar.

Cyclone IV Cihaz Serisi, Optimize Edilmiş Düşük Güç Tüketimi Sürecine Dayanır ve aşağıdaki iki Modeli Sağlar:

■ Cyclone IV E-En Düşük Güç Tüketimi, En Düşük Maliyetle Daha Yüksek İşlevsellik Sağlar

1 Siklon IV E Cihazı 1.0 V ve 1.2 V Nükleer Basınç altında Kullanılabilir.

Cyclone IV Cihazı, İsteğe Bağlı Düşük Maliyetli Bir Alıcı-Vericiyi Entegre Ederek Güç Tüketimini ve Maliyeti Etkilemeden Tasarruf Sağlar Performance.It Kablosuz, Kablolu, Yayın, Endüstri, Kullanıcılar ve iletişim gibi Sektörlerde Düşük Maliyetli Küçük Uygulamaları hedefler.

Geliştirme Kaynağı Açıklaması :

1. Ana Çip: Altera Şirketi EP4C6E22C8N'NİN Cyclone IV Serisini Benimseyin

2.4 Bağımsız Düğmeler: Etkileşimli bir Giriş Aygıtı olarak, Düğmeler Klavye Tasarımı altında Daha Kullanışlı ve Kullanımı Kolaydır.

3, 4-Bit Dijital Tüp: Dijital Tüp Triyot tarafından Tahrik Edilir.Dijital Tüpün Statik ve Dinamik Tarama Görüntüleme Teknolojisini Öğrenir.Elektronik Saat, Frekans Ölçer, Sayaç ve Diğer Deneyleri yapabilir.

3, 6 LED ışık: At yarışı lambası, şelale ışığı gibi çeşitli desen lamba deneyleri için kullanılabilir, Etc.It Ayrıca Durum Göstergesi için bir tür Ekipmandır.

4, Kurulu ile Hy57v561620 SDRA Bellek Yongası.

5. Saat: Pratik Uygulamaya Yakın olan 50 MHz Aktif Saat Benimsenmiştir.

6, Kızılötesi Alıcı IC Arayüzü: Kızılötesi alıcı deneyleri yapmak için Vs1838 ve diğer alıcı kafaları kullanabilir ve kızılötesi uzaktan kumanda klavyesini genişletebilir.

7. Sıcaklık Sensörü B6 Arayüzü: "Tek hatlı veri yolu, 1 Telli" iletişimi öğrenin ve Termometre ve sıcaklık Alarm cihazı olarak kullanılabilir.

8, Buzzer: Eşlik Müzik Deneyi, Alarm Sesi vb. Olarak Kullanılabilir.

9. Seri Port işleme Max3232: Senkron asenkron seri iletişimin seviye dönüşümü olarak, Bu Senkron asenkron seri iletişim deneyi olarak kullanılabilir.

10, Ds1302 Saat Modülü: Elektronik Saatler ve Perpetual Takvimler Geliştirmek için Kullanılabilir, Acil Pil ile, böylece Saat Durdurmak Asla.

11. LCD Arayüzü 16-Pin: 16-Pin, parlaklık hata ayıklama elektronik Direnci ile LCD Arayüzü ile uyumludur ve doğrudan karakter 1602, Nokta vuruşlu 12232 vb.Ekleyebilir.

12. LCD Arayüzü 20 Feet: 20 Feet, arkadan aydınlatmalı Ayarlanabilir Elektronik Dirençli LCD Arayüzü ile uyumludur ve doğrudan Nokta Vuruşlu 12864'e vb.Takılabilir.

13. Güç Kaynağı Parçası: Her Modüle Güç Kaynağını kolaylaştırmak için birden fazla Çift Güçlü LDO Modülü Seti benimseyin.

14. FPGA Yapılandırma Modülü: Büyük Kapasiteli Depolama Çipi Epcs4 Seçilir ve Kartta Yeniden Yapılandırma Düğmesi Bulunur.

15, JTAG indirme arayüzü: Programı doğrudan JTAG arayüzü üzerinden FPGA çipine indirebilir veya programı Epcs4 depolama çipine indirebilirsiniz, böylece kapanma verileri kaybolmaz.

16, Güç genişleme Portu: Harici güç kaynağı için uygun olan 3.3 V, 5V,GND arayüzünün çıkış güç kaynağı voltajını genişletebilir.

17. Genişletilmiş IO portu: Geliştirme devre kartı modülü tarafından kullanılan Io'ya ek olarak, kart, diğer harici cihazlar tarafından kullanılabilen Io'nun bir kısmını çıkarmak için pimleri kullanır.

-|-_-|-

Anonymous

2022-12-04

Bu Geliştirme Kurulu çalışmıyor.

İnceleme ekleme

Puanınız: