9 Renk Göz Farı Paleti Pırıltılı Çıplak Parlak Makyaj Göz Kozmetik Su Geçirmez Sequins Makyaj Sedefli Glitter Taşınabilir S3l0

  • ₺37.86
  • ₺22.38
(0 Müşteri Yorumları)

Güzellik ve Sağlık

Sku:
  • e1031
Etiketler:
  • palet nake göz, focallure makyaj seti, kırmızı gözler, metal makyaj seti, gözler kadın, görüntü altın gözler, sephora pro paleti nü, tanımsız pantolon, tanımlanmamış cosplay, tanımsız küpe seti
  • Miktar - 1 adet
  • İçerik - tepe balmumu, Bitki özü
  • Model Numarası - /
  • NET AĞIRLIK - /
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellik:

Lütfen dikkat: diğer aksesuarlar dahil değildir.

100 % yeni kalite

Malzemeler: tepe balmumu, bitki özü

Renk: 1 # Patlayıcı Gül, 2 # Kamkat Bomba

Raf ömrü: 3 yıl

Özellik:

1. Sadece göz farı çubuğunu kaydırın, bu göz farı çubuğunun aralarından seçim yapabileceğiniz 9 farklı rengi vardır, sadece bir dokunuşla inanılmaz bir kapsama alanı sağlayabilir!Zahmetsizce inanılmaz derecede seksi ve çekici göz makyajı yaratın!

2. Su geçirmez ve su geçirmez formül, kırışıklıklar veya solma olmadan 8 saate kadar kullanım süresi boyunca güzel göz makyajını koruyabilir.

3. Kullanımı kolay, kusursuz, doğal füzyon göz makyajını kolayca elde edebilirsiniz.

4. Çeşitli durumlar için uygun, sıcak toprak tonlarından parlak kırmızı ve şeftaliye kadar çeşitli renkler sunuyoruz.İster doğal bir günlük makyaj görünümü ister görkemli bir akşam makyajı görünümü arıyorsanız, bu göz farlarına kolayca ulaşılabilir.

Nasıl kullanılır: 1. Önce tüm göz bölgesini boyamak için mat bir açık renk kullanın. 2. Ardından göz yuvalarını ve yalancı ipekböceği pozisyonlarını boyamak için daha açık bir renk kullanın

3. Göz yuvasının ortasını üst üste bindirmek için flaş kullanın

4. Gözlerin iç köşelerini, gözlerin köşelerini ve gözlerin alt köşelerini derinleştirmek için aynı renkteki daha koyu renkleri kullanın.

Yorum:

1. Manuel ölçüm toleransı 2-5g'dir. Lütfen değiştirmenize aldırmayın.

2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki farklar, görüntü öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Çok teşekkürler!

3. SKU rengi ürün rengidir

Paket içeriği:

1 * 9 renk göz farı paleti

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

İnceleme ekleme

Puanınız: