TMC-6000 110-240V Kılavuz Rayı Termoregülatör Dijital sıcaklık kontrol cihazı Termostat Soğutma Isıtma Sıcaklık Kontrolü

  • ₺433.00
  • ₺337.71
(0 Müşteri Yorumları)

Ölçüm ve Analiz Cihazları

Sku:
  • e12878
Etiketler:
  • 2020 araba buzdolabı, araba buzdolabı koporosr, araba buzdolabı 16m3, 50 araba buzdolabı h, araba buzdolabı ® düz, araba buzdolabı costco, bmw araba buzdolabı, xiaomi leao araba buzdolabı, araba buzdolabı, 30 litre, araba buzdolabı prius
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Güç Tipi - şarj dinamosu
  • Maksimum Ölçüm Sıcaklığı - 120°C ve Üzeri
  • Teori - Sıcaklık Kaydedici
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Kullanım - Endüstriyel
  • Marka Adı - BES
  • Model Numarası - Sıcaklık Kontrol Cihazı
  • Ekran Tipi - Dijital
  • Ekran Boyutu - 1.9 İnç ve Altı
  • Tarz - Ayakta istasyon

Tek yönlü sıcaklık kontrol cihazı, sıcaklığı kontrol etmek, tek yönlü röleyi (NO, NC) kontrol etmek için 10K genel NTC termistör kullanarak "soğutma" veya "ısıtma" olarak ayarlanabilir. output.It çeşitli soğutma ve ısıtma durumlarında yaygın olarak kullanılır.

Soğutma modunda, sıcaklık yukarıda olduğunda çıkış açılır (sıcaklık kontrol değeri + dönüş farkı) ve sıcaklık sıcaklık kontrol değerindeyken durur.Isıtma modunda, sıcaklık düşük olduğunda çıkış açılır (sıcaklık kontrol değeri - dönüş farkı) ve sıcaklık sıcaklık kontrol değerindeyken durur.

Ölçülen sıcaklık sapması için düzeltme fonksiyonu ile ayarlanabilir sıcaklık kontrol değeri ve dönüş farkı değeri.DIN kılavuz ray tipi kurulumu benimseyin, kurulumu kolay ve hızlıdır.Güç kaynağı 100V~250V ADC arasında değiştiğinde denetleyicinin istikrarlı, güvenilir ve sürekli çalışmasını sağlayan gelişmiş yalıtım güç kaynağı tasarımını benimseyin.

Tek yönlü 10K NTC sıcaklık sensörü girişi ve tek yönlü NO NC çıkışı.Sıcaklık göstergeli soğutma ve ısıtma modları arasında geçiş.Kompresörün gecikme koruması ve kapanma belleği koruma fonksiyonu.Sıcaklık algılama hattı 100 metre boyunca genel kablo ile bağlanabilir.Uzun süreli kapanma belleğini korumak için parametreyi ayarlayın.

NOT: Bu ürünün maksimum yük akımı 10a'dır, kullanım süresini artırmak için lütfen uzun süreli kullanım sırasında bir ödenek (yaklaşık 6A) sağlayın.Kullanım kılavuzunda belirtilen parametreler, yükün NO ucuna bağlandığı parametrelerdir.NC ucuna bağlantı gerekiyorsa, lütfen buna göre ayarlayın.

Renk: gösterildiği gibi

Malzeme: Metal + PC

Prob Modeli: Su Damlası Probu

Kurulum Modu: Standart DIN ray montajı veya sabit kurulum

Ekran: 22 * 11mm 3 Haneli LED Ekran

Güç Kaynağı: ADC 110-240 V

Güç: 2 W

Düğmeler: Basın tipi Membran Tuş Takımı

Giriş: Tek yönlü (10 K)NTC termistör sıcaklık sensörü çıkışı, ölçüm aralığı-50 Santigrat ~ 120 Santigrat

Çıktı:

1. Tek yönlü röle NO Touch-spot soğutma çıkışı içindir ve NC Touch-spot ısıtma çıkışı içindir.

2. Çıkış Temas noktasının mevcut kapasitesi kısıtlayıcı yükün 5a'sı ve endüktif yükün 1a'sı load.It 1000W elektrikli ısıtmayı veya elektrik motorunu veya su pompasını kontrol edebilir 200W.AC daha fazla yük kapasitesini artırmak için kontaktöre ihtiyaç vardır.

Çalışma Sıcaklığı: -10 Santigrat ~ 50 Santigrat

Ölçüm Aralığı:-50 Santigrat ~ 120 Santigrat

Ayar Aralığı: Minimum Limit: -45 santigrat~kontrollü sıcaklık, Maksimum limit: kontrollü sıcaklık ~ 110 Santigrat

Sıcaklık Kontrolü Dönüş Farkı: 1 ~ 30 santigrat

Gecikme Süresi: 0 ~ 300 S

Sapma Düzeltme: -25~25 Santigrat

Ürün Boyutu: 93 * 55 * 44mm / 3.66 * 2.17 * 1.73 inç

Ürün Ağırlığı: 84g / 2.96 oz

Paket Listesi:

1 * Sıcaklık kontrol cihazı

1 * NTC (10 K) Sıcaklık Algılama Hattı

1 * Kullanım Kılavuzu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: