1 ADET X Yeni Orijinal P. F. Debriyaj 020-65009 İçin Riso TR CR RP RV RZ EV EZ CV ZV MV Teksir Parçaları

  • ₺1 383.86
(0 Müşteri Yorumları)

Yazıcı Parçaları ve Aksesuarları

Sku:
  • e14010
Etiketler:
  • çizme zv, fc ez flaş, korumalar hyundai starex, anahtarı yamaha xvs400, iphone 6 yedek parça nz, riso 4 parça, mfsw anahtarı golf 7, çip rıso kz30, bilezik zv, kicker cvx 10 kutu
  • Model Numarası - TR CR RP RV RZ EV EZ CV ZV MV
  • Gerilim - 220V
  • Parça Numarası - 020-65009
  • Marka Adı - NoEnName_Null
  • Özellik - yeni orijinal

1 ADET X Yeni Orijinal P. F. Debriyaj 020-65009 İçin Riso TR CR RP RV RZ EV EZ CV ZV MV Teksir Parçaları

Ürün adı: Kağıt Besleme Debriyajı

Riso için: TR CR RP RV RZ EV EZ CV ZV MV OEM Kodu: 020-65009 Paket: Nötr paket Özellik: Yeni Orijinal Kalite: Mükemmel Orijinal Kalite, iyi performans

Garanti ve Garanti:

3 ay Garanti.Güvenle satın alın!

Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 7 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin.

Uyumlu öğe 3 ay içinde kusurlu ise, biz ekstra şarj olmadan bir yedek göndereceğiz, veya biz kusurlu madde aldıktan sonra iade sunuyoruz.

Uyumlu öğe 3 ay sonra kusurlu ise, yine de bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Diğer Politikalar:

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Biz ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM bırakacaktır.Aldıktan sonra öğeden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden gönderildi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.

Sadece ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm şartları kabul ediyorsanız teklif verin.

SSS: S: Satın alma işlemim için nasıl ödeme yaparım?

A: aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz: cridet kartı; Emanet;T/T;western union.S: ne kadar benim ülkeye gemi maliyeti nedir?

A:Biz DHL, UPS, TNT, Fedex express tarafından mal yollayabilirsiniz, eğer büyük miktarda biz de daha ucuz teslimat maliyeti ile dünya çapında mal gemi için kendi kargo var, lütfen detay soruşturma.S: Öğem için herhangi bir takip Numarası var mı?

A: Evet, biz onların Takip Numarası ile her sipariş gemi, ve ilgili web sitesinde sevkiyat staus görebilirsiniz.S:Ben bir satıcıyım, öğenizin birçok parçasını satın almak istiyorum, toptan eşya fiyatı nedir?

C: Merhaba,sorunuz için teşekkürler, büyük miktarda satın almak istiyorsanız, lütfen bize e-posta gönderin, size en iyi fiyatı vereceğiz.

İnceleme ekleme

Puanınız: