HDD PCB Mantık Kurulu / 100710248 REV B , 100710248 REV C / 3164 , 0247, ST4000DM000, ST4000VN000

  • ₺270.77
(0 Müşteri Yorumları)

Dizüstü Bilgisayar Parçaları

Sku:
  • e151570
Etiketler:
  • ramka 4 hdd, nintendo nes pad'in, 60 gb hdd ıde 25 hdd, atari 2600 kontrol, denetleyici 25 hdd, samsung galaxy anakart, plazma denetleyici kurulu, samsung odyssey ekranı, nes kurulu, cajas hdd
  • Dizi - PAVYON
  • Ürün Durumu - Kullanılmış
  • Marka Adı - Yealanno'nun
  • Uyumlu Marka - XİAOMİ'NİN

lütfen aklınızda bulundurun:

1.Bu panolar kullanılır, devre kartı bileşenleri düşmez, arayüz kırılmaz.

2. Tüm PCB göndermeden önce test edilmiştir.PCB nakliye sırasında arızalıysa, lütfen aldıktan hemen sonra bize bildirin.

3. PCB'nin hdd'nizle uyumlu olup olmadığından emin değilseniz.Lütfen bize ulaşın

PCB'nin değiştirilmesi yalnızca PCB arızasının neden olduğu sorunu çözebilir ve HDD arızaları her zaman PCB arızasından kaynaklanmaz.Bu PCB'nin hdd'nizi tamir etmesi garanti edilmez.

Açıklamalar: HDD ürün yazılımınız, tarih kodunuz ve site kodunuz farklıysa.Yedek PCB'yi hdd'nizle uyumlu hale getirmek için BIOS çipini orijinal PCB'den yedek PCB'ye değiştirebilirsiniz.

PCB'DEKİ BIOS çipini değiştirmek için yardımımıza ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Teşekkür ederim.

Dikkat: PCB'nin değiştirilmesi yalnızca PCB'nin arızalanmasından kaynaklanan sorunu çözebilir.Hdd'nizde aşağıdaki sorun varsa.

Başarısızlık belirtileri:

Sürücü normal şekilde açılır (tik sesi, hata vb. Yok) Ancak bilgisayar tarafından tanınmayacaktır

Sürücü normal olarak açılır ve doğru şekilde tanınır, ancak 0 baytlık bir boyut bildirir

Sürücü açılır, ancak açılışta akıllı hataları bildirir

PCB'nin değiştirilmesi yukarıdaki sorunu çözmeyebilir.Bu sorun, sabit disk ürün yazılımının bozulmasından kaynaklanır.

İade ve iade ve Değişim Dtails:

1. Mükemmel 90 gün garanti ile test edilmiştir. 2. Alıcı ve Satıcı, satıcıdan anakart sorunları varsa alışveriş için her iki tarafta nakliye ücretini karşılar.Alıcı, başka bir model değiştirirse ekstra nakliye ücretini öder.

3. Satıcıdan anakart sorunları varsa geri ödeme kabul edin, ancak alıcı nakliye ücretine tabidir.

4. İade için makul olmayan gereklilik ve alıcı yanlış modeli satın aldı.Satınalma siparişinin yalnızca %80'ini iade edin.Anakart hasar görmüşse .Geri ödemeyi reddediyoruz ve ayrıca çözümler için lütfen alıcıyla iletişim kuruyoruz.

5. İade edilen ürüne takip numarası verilmeli ve Garanti kapsamında alınması daha iyi olmalıdır.Dikkat: Herhangi bir iletişim olmadan anlaşmazlığı kabul etmeyin.geri bildirim: 1.Satış öncesi ve sonrası olsun, herhangi bir sorunuz varsa, E-posta, MSN veya çevrimiçi sohbet yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz,

Sorunuza derhal cevap vereceğiz . 2: Başarılı olmak için müşteri memnuniyetine bağlıyız, bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir ! 3: Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz ,bize iyi geribildirim bırakın lütfen, şimdiden teşekkür ederim !

İnceleme ekleme

Puanınız: