eXtremeRate Bukalemun Mor Mavi ön kapak Faceplate yan korkuluklar için Arka Panel Xbox One X / S Denetleyici

  • ₺396.83
  • ₺384.89
(2 Müşteri Yorumları)

Video Oyunları

Sku:
  • e170113
Etiketler:
  • şeffaf extremerate, orta xbox denetleyicisi, xbox ıne kabuğu, maske yüz harry, ön panel ipod, xbox orijinal düğmesi, xbox kontrol serisi x cilt, kabuk xbox tornavida, xbox 1 aksesuarları, aksesuarlar hdo2 fatshark
  • Uyumlu Microsoft Modeli - Xbox One'ın
  • Uyumlu Marka / Model - Mikroskop
  • Model Numarası - Xbox One S X Oyun Denetleyicisi için uygun
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - Aşırı

ABD dışı Siparişler Çin'den sevk edilecektir Denetleyicinizin sadece bir plastikten daha fazlası olduğunu biliyoruz accessory.It yardımcınız, kanat adamınız, savaş arkadaşınız.Bu nedenle, kontrol cihazlarımızın en yüksek kalitede olmasını sağlamak için yalnızca en iyi parçaları ve en canlı boyaları kullanıyoruz.Bu, denetleyicinizi özelleştirmenin hızlı ve kolay bir yoludur.Satın Almadan Önce okuyun: 1. Lütfen listenin ikinci resmini kontrol edin.Bu ürün Xbox One X ve One S denetleyicisi ile uyumludur; Xbox One Elite ve Xbox One Standart denetleyicisi ile uyumlu değildir. 2. Paket, bir ön kapak kılıfı ve kontrolör için bir çift arka panel ile birlikte gelir.Kontrolör, alt kabuk, düğmeler ve diğer parçalar dahil değildir. 3. Müşterilerin orijinal kabuğunuzu değiştirmek için denetleyiciyi ayırmaları gerekir; Gerekli müşteriler denetleyicilerle kullanışlıdır; Youtube'da "Extremerate Xbox One S X Denetleyici Ön Plakası" nı arayarak kurulum video kılavuzunu edinin; Panel video talimat kılavuzu için: Youtube'da "Extremerate Xbox One S X denetleyici Yan Rayları" nı arayın. 4. Bukalemun parlak canlı renk; Farklı aydınlatmada rengi güzelce değiştirir Ürün Özelliği: 1. Yüz plakasına farklı bakış açılarından baktığınızda , bir bukalemun rengi mordan maviye değiştiriyormuş gibi görünecektir. 2. Dayanıklı toksik olmayan ABS plastikten yapılmıştır.Kokusuz. 3. Bir ton $ $ $ harcamadan sıkıcı normal bir siyahtan güzel bir değişiklik. 4. Xbox One X veya Xbox One S denetleyicinizi kişiselleştirin.Paket içerir: 1* ön kabuk 1* sağ yan korkuluklar 1* sol yan korkuluklar 1* açık kabuk aracı 1* T8H tornavida 7 * vidalar Not: kontrolör ve diğer parçalar dahil değildir!Ödeme

1) Alipay'i kabul ediyoruz.Batı Birliği, TT.Tüm kredi kartları güvenli ödeme süreci EMANET yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Açık artırma kapandıktan hemen sonra kontrol edemezseniz, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeleri tekrar deneyin.

Not: Bu öğeyi satın almaya karar verdiyseniz,lütfen mümkün olan en kısa sürede ödeme yapın,böylece size daha hızlı gönderebiliriz.

Sevkiyat

EMS: 6 ila 8 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.

DHL: 4 ila 5 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.

FEDEX: 2 ila 6 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.

Çin Post:15 ila 30 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.

Garanti

arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi.

Arızalı ürünleri geri göndermek istiyorsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin ve bize resim veya video gönderin,bu sorunu sizinle çözme yöntemini tartışacağız.

Lütfen arızalı ürünleri garanti süresi içinde gönderin.

Paketleme sırasında ürünlerin teslimatta tamamen korunduğundan emin olacağız ve nakliye sırasında hasarı önlemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

İade İade

1) Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İstisna yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2)Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3) Biz TAM WİNNİGN TEKLİF TUTARINI iade edeceğiz,öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil,Alıcı ve Satıcı HEM Emugrup.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4) Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Geri bildirim

1) Alıcının erken onay derece ürün aldıktan sonra takdir edilecektir.

2) Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim (Beş Yıldız) bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanızı alacağım ama bu 1 dakika bizim için son derece hayati bir öneme sahip.

3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Anonymous

2023-01-06

Mükemmel, tam olarak aynı görüntüler sevilen, Mükemmel renk. İyi paketlenmiş tavsiye geldi.

Anonymous

2022-08-18

Büyük Vaka

İnceleme ekleme

Puanınız: