Bisiklet Dönüş Sinyali Uzaktan Kumanda Kuyruk İşık Boynuz USB Uyarı Işığı Gece Sürme Yol Ve Dağ Bisikleti sürüş donanımları

  • ₺209.23
  • ₺104.61
(0 Müşteri Yorumları)

bisiklet aksesuarları

Sku:
  • e182082
Etiketler:
  • bisiklet dönüş sinyali uzaktan kumanda kuyruk lambası, bisiklet ışığı şarj edilebilir, bisiklet dönüş sinyali, bisiklet yön gösterge ışığı, bisiklet aksesuarları, dönüş sinyali bisiklet
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Güç Kaynağı - pil
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Montaj Yerleşimi - Seatpost

Mermi Noktaları:

1.Yüksek Parlak lamba Boncukları: Ortada 12 kırmızı smd'li ve solda ve sağda 18 sarı smd'li yüksek parlak lamba boncukları kullanan bu bisiklet kuyruk lambası, gece sürüşünüzü endişesiz hale getirmek için size yüksek parlaklık ve geniş aydınlatma aralığı sağlar.

2.Uzaktan Kumandalı Bisiklet Stop Lambası: 3 düğmeli kablosuz uzaktan kumanda ile birlikte gelir.Sol ve sağ oklar sol ve sağ dönüş sinyallerine karşılık gelir ve dairesel düğme kuyruğun 3 modunu değiştirebilir light.It bisikletin arka ışığını kontrol etmek için gidona monte edilebilir, sürüş sırasında yol koşullarına göre açabilirsiniz, bu da kullanım için uygundur.

3.5 Aydınlatma Modları: 5 mod vardır: kırmızı ışık açık, kırmızı ışık yanıp sönüyor ve hepsi yanıp sönüyor, sola ve sağa dönüş sinyali.Yukarıdaki modları değiştirmek için uzaktan kumandadaki ilgili düğmeye basmanız yeterlidir.Dönüş sinyali açıkken, bisiklet kuyruk lambamızı farklı sürüş ocn'leri için uygun hale getiren yüksek desibel bir korna çalacaktır.

4.USB ile Şarj Edilebilir Bisiklet ışığı: Bisiklet kuyruk ışığımız bir USB kablosuyla şarj edilebilir.Şarj portu, portun kuru ve kuru olmasını sağlamak için bir silikon conta ile tasarlanmıştır. dust-free.It tamamen şarj olması sadece 3 saat sürer ve bekleme süresi 36 saate kadardır, bu da dayanıklıdır.

5.Geçirimsiz ve Pratik: Bu bisiklet stop lambasının ana gövdesi silikon ve ABS'den yapılmıştır ve geçirimsiz derecesi yaşam kalitesidir, bu nedenle yağmurlu günlerde bile kullanmak mükemmeldir, bu da dış mekan sürüşünüzü kolaylaştırır.

Özellikler:

Adı: Uzaktan Kumanda Bisiklet Arka Lambası

Tipi: LED ışık (12 kırmızı olanlar + 18 sarı olanlar)

İşık rengi: kırmızı ışık sarı ışık

Güç kaynağı modu: USB şarj

Pil: 900 mAh polimer pil

Boyutu: yaklaşık 95 * 33 * 22mm/3.74*1.30*0.87 içinde

Şarj süresi: 3 saat

Yaşam süresi: 36 saat

Ağırlık: yaklaşık 54g (lamba + kayış)

Kabuk: ABS

5 aydınlatma modu:

1. Kırmızı ışık yanıyor

2. Kırmızı ışık yanıp sönüyor

3. Tüm yanıp sönen

4. Sola dönüş sinyali

5. Sağ dönüş sinyali

Ambalaj Listesi:

Kuyruk ışık * 1

Uzaktan Kumanda * 1

Dağı Toka * 1

Kauçuk Kayış*2

Şarj kablosu*1

Baz * 1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: