Kuksa Ahşap Bardak Ahşap içecek bardakları Taşınabilir Ahşap Kupa İçme Bardağı Kahve Çay Ve Süt İçin 200ml Yürüyüş Kamp İçin Backpackin

  • ₺259.77
  • ₺181.82
(0 Müşteri Yorumları)

İçecek

Sku:
  • e18378
Etiketler:
  • yağlı kahve, unt kahve kupaları, emaille kupa Japonya, organo müzikli oyuncak müzik aleti, ford escort rs radyatör parçaları, hünnap ahşap kupa, büyük mavi kupa, kuksa bo kupa, mugi kupa, kahve reçine kupası
  • Kaynak - Anakara Çin

Tanım:

Ahşap Kahve Kupa Çay Bardağı kauçuk ahşaptan yapılmıştır material.It rustik ile dokunmak için ince hazırlanmış ve pürüzsüz texture.It kamp, yürüyüş, açık hayatta kalma mücadelesi, sırt çantasıyla gezme, kamp ateşi partisi ve diğer açık hava etkinlikleri ve günlük yaşam kullanımı için geçerlidir.Ahşap Bardak, ev ve ofis dekorasyonu olarak da kullanılabilir.Özellikler:

Stil: İskandinav tarzı Malzeme: Kauçuk ahşap malzeme Boyutu: yaklaşık 15.5*8*6.2 cm / 6.1*3.15*2.44 inç (D * L * H) Hacim: yaklaşık 200 ml Ambalaj Listesi: 1 * Ahşap Fincan Notları:

1. İlk kez kullanmadan önce 3-4 saat bekletmek için tuzlu su kullanın. 2. Kuruduktan sonra fincana zeytinyağı sürün ve güzel ve dayanıklı olması için 12 saat kurutun. 3. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle üründe renk farkı vardır.Lütfen anlayın. 4. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda tolerans vardır.

İnceleme ekleme

Puanınız: