ACB453H7. 3 Yol Bisikleti Kulaklık Yatakları 35*45.3*7.3 mm (1 ADET ) 45/45 Derece Krom Çelik Konik Üst Alt ACB Rulman Seti

  • ₺322.24
  • ₺267.41
(0 Müşteri Yorumları)

bisiklet parçaları

Sku:
  • e187756
Etiketler:
  • krom kapak changan, krom kaplama scirocco, duş başlığı krom kalitesi, krom kaplama multivan, krom kapı kolu honda hrv, krom kapak flh, jetta krom trim arka, krom araba klas, krom kaplama gl, kalina krom kaplama
  • Boyut - 35x45.3x7.3mm
  • Model Numarası - ACB453H7.3 Kulaklıklar Rulman 35x45. 3x7. 3mm
  • Malzeme - Çelik
  • Kullanmak - Yol Bisikletleri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - FUSHİPRO'NUN

Teknik Kısa-Rulman contası kesiti

Fushi'de kulaklıklarımız için Eğik Bilyalı Rulmanlar (ACB) üretiyoruz ve kullanıyoruz.Sadece mevcut en iyi üretim ve kalite kontrol yöntemlerini kullanıyoruz.

Üretim süreci, rulman halkalarının kaba şeklinin yüksek kaliteli çelikten işlenmesiyle başlar.Her yarışın hem içi hem de dışı, son şekline ulaşmak için hassas taş zemindir.

Bilgisayar kontrollü taşlama ekipmanı, her bir yarışı kesin toleranslara göre öğütmek için kullanılır.

Yarışlar daha sonra bitmiş yatağı oluşturmak için toplarla birleştirilir.

Kafesli Bisiklet bilyalı rulman Açıklaması :

Orijinal parçaları (krank mili yatağı, kulaklıklar, göbekler) değiştirmeyi etkinleştirin.

Çap içte ve dışta ölçülür (mm cinsinden yaklaşık bir değerdir).

Model Numarası: ACB453H7. 3 45/45

Tip: eğik bilyeli rulman

İç Çapı: 35mm

Dış Çap: 45.3 mm

Kalınlık: 7.3 mm

İç Pah :45 derece

Dış Pah : 45 derece

Adet: 1 Grup = 1 Adet

Mührün rengi emin değil.Eğer sakıncası varsa, rulman satın almadan önce lütfen bize ulaşın.

Kulaklık Yatakları hakkında Her Şey:

1. Günümüz kulaklığında kaç farklı rulman türü kullanılıyor?

Cevap: Bisiklet kulaklığında kullanılan en az 6 farklı rulman türü vardır.Bunlar; radyal rulmanlar, itme yatakları ve eğik bilyalı rulmanları içerir.Bu üç tip rulmanın tümü bilyalı rulmanlar kullanır.İkinci rulman kategorisi, standart makaralı rulman ve konik makaralı rulman içeren makaralı rulmanlardır.Bunların her ikisi de silindirik makaralar kullanır.

2. Birçok farklı rulman türü vardır.Bisiklet kulaklığı için hangisi en iyisidir ve neden?

Cevap: Eğik bilyalı rulmanlar, çoğu kulaklık uygulaması için en uygun rulmandır.Birincil sebep, üzerine uygulanan açısal kuvvetle başa çıkmada çok verimli olmasından kaynaklanmaktadır.Çoğu sabit bilyalı endüstriyel rulman, dikey veya yatay yüklerle başa çıkmada çok verimli olsa da, bisiklet kulaklığıyla ilişkili baskı açısı çok daha açısaldır.

Kulaklıkların çoğu artırmak için büyük çaplı aks kullanır strength.As sınırlı alan, yatağın içine yerleştirilecek ince iç halka ve dış halka duvarı olan büyük bir deliğe sahip olmalıdır.ACB, eksenel yükleri sabit bilyalı rulmanlara göre güçlendiren birincil bir avantaja sahiptir.

Eğik Bilyalı Rulman, hem dikey (radyal) hem de yatay (eksenel) yüklerle baş etmede çok verimlidir.Mükemmel performansları, yalnızca birinde iyi performans gösteren diğer endüstriyel yataklardan farklıdır direction.In birçok uygulamada, ACB dahili olması nedeniyle çift olarak kullanılır construction.It herhangi bir yönden gelen kuvvetleri desteklemek için yüz yüze veya arka arkaya kurulmalıdır.

3. Farklı tipte eğik bilyalı rulmanlar var mı?

Cevap: Yes.In aslında, dört farklı tipte eğik bilyalı rulman üretiyoruz.Onlar:

-Yüksek Son ACB-Paslanmaz halkalar ve bilyalı rulmanlar veya Seramik bilyeler içeren çok yüksek kaliteli eğik bilyalı rulmanlar üretiyoruz.Bu rulmanlar minimum yivli bir alana sahipken, kulaklık kabına bastırdıkları için üstün uzun ömür, dayanıklılık ve performans sunarlar.

- Mühürlü ACB-Son derece cilalı yarışlara, açılı pah alanlarına ve yüksek dereceli bilyelere sahip FUSHİ marka temaslı rulmanlar çeşitli ebat ve kalitelerde gelir, Bu rulmanlar kulaklık bardaklarına veya kafa tüplerine sığar.

- Ekonomik ACB-Bu sızdırmaz rulmanlar, yukarıdakiyle aynı genel özelliklere sahiptir, ancak yüksek cilalı bilyalı rulmanlar yerine hassas öğütülmüş bilyalı rulmanlara sahiptir.OEM uygulamaları için tasarlanan bu rulmanlar güvenilir ve dayanıklıdır.

-Servis edilebilir fincan ve koni ACB-ikimiz de demonte edilebilen, servis verilebilen ve yeniden monte edilebilen servis edilebilir bir ACB sunuyoruz.Kafesli bir bilyalı rulman halkası kullanan bu rulmanlar ekonomik, servis edilebilir ve dayanıklıdır.

4. Çeşitli rulmanlar değiştirilebilir mi?

Cevap: Üzgünüm.Rulmanların çeşitli stilleri / renkleri değiştirilemez.Yanlış yedek yatak takılıysa, çerçevenizde veya kulaklığınızda hasara neden olabilir.

5. Yataklarım eski ve kirliyse ve yatağın hangi boyutta olduğunu söyleyemezsem ne olur?

Cevap: FUSHİ, yatağın tipini/boyutunu ve/veya entegre stil başlığınızın boyutunu belirlemeye yardımcı olacak bir kulaklık yatağı göstergesi sunar.

6. Bisikletlerim çok olumsuz ve yağışlı havanın olduğu bölgelerde satılıyor.Fushi, paslanmaya ve hava koşullarına daha dayanıklı bir yatak sunuyor mu?

Cevap: Evet.ayrıca paslanmaz iç ve dış bileziklere sahip paslanmaz çelik versiyonun yanı sıra paslanmaz bilyalı rulmanlar da sunuyoruz.

7. Mikro ara parçalar nelerdir ve nasıl kullanılır?

Cevap: Mikro ara parçalar 0,25 mm kalınlığındadır ve sıkıştırma halkası ile üst kapak arasına sığar.Entegre kafa boruları, tescilli rulmanları kabul etmek için özel olarak işlenmiştir.

Çerçeve üretim toleransları nedeniyle, yatak cebinin dikey yüksekliği, kafa borusunun üst kısmı ile kulaklığın üst kapağı arasında kusurlu bir oturmaya neden olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: