8 adet Punch - Ücretsiz Çok Fonksiyonlu Yuvarlak Kanca Raf destek tutucu Dolap Raf Yapışkanlı Kanca Mutfak Banyo Asılı Raf Kanca

  • ₺22.19
  • ₺15.48
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Depolama ve Organizasyon

Sku:
  • e19038
Etiketler:
  • acer banyo rafları, banyo rafları depolama, tanımsız pantolon, ford focus vites topuzu, banyo organizatör dolabı, palnets banyo rafı, raf tarzı duş, raf wf, organizatör mutfak hazırlar, erkek raf
  • Hayır. katmanların - Tek
  • Kurulum türü - Duvar Monte Türü
  • Malzeme - PVC
  • Model Numarası - HC7293'NIN sohbeti
  • Kaynak - Anakara Çin

Kullanılmayan duvarları ve köşeleri kullanmanın zamanı geldi!

Fark edilmeyen tüm dikey alan, evinize daha fazla depolama alanı veya stil eklemek için kullanılabilir!Bu görünmez kancaları vücut sabunu, şampuan, bulaşık deterjanı, tıraş bıçağı, şemsiye, anahtar,makas vb.Asmak için kullanabilirsiniz.

Banyo ve mutfak dahil tüm alanlara uygulayabileceğiniz güçlü yapıştırıcı ve %100 su geçirmezdir.Cam, ahşap, mermer, plastik, metal gibi çoğu pürüzsüz duvar yüzeyi için uygundur, etc.No ekstra tutkal veya vida gereklidir!Kancaları kalıntı bırakmadan çıkarabilir ve yeniden konumlandırabilirsiniz.Dağınık eviniz için hızlı depolama çözümü!Şimdi sizinkini almaktan çekinmeyin!

ANA ÖZELLİKLER

♦ Ev Organizasyonu Hack!

Bu kancalarla,vücut yıkama, şampuan,bulaşık sabunu,el dezenfektanı ve deterjan,eldiven ,tencere seti, ketçap, şemsiye, anahtarlar, gözlükler ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm küçük şeyleri asarak tüm evinizi temiz ve yönetilebilir hale getirebilirsiniz.

♦ Punch-ücretsiz Tasarım

Çivi ve matkap yok, Çok işlevli Yuvarlak Kancayı kolayca ve hızlı bir şekilde takabilirsiniz.İz bırakmayan yapıştırıcı, yüzeyde herhangi bir kalıntı veya hasar bırakmadan.

♦ Güçlü yük taşıyan ve su geçirmez

Yapıştırıcı güçlüdür,günlük ihtiyaçların çoğunu karşılayabilen 2 kg tutar; Ayrıca; Bu Kanca iz bırakmayan, su geçirmez, düşmesi konusunda endişelenmenize gerek yok, uzun süre kullanılabilir.

♦ Kombinasyon Halinde Kullanın

Farklı kullanım şekillerinin kilidini açmak için 2 kancayı birlikte kullanın.Perdeleri, havluları, banyo malzemelerini asabilirsiniz.

♦ Geniş Uygulama

Cam, buzlu cam, ahşap, mermer, plastik, paslanmaz çelik, fayans vb.Dahil olmak üzere duvarların ve mobilyaların en pürüzsüz yüzeyleri için uygundur.

özellikler

☺ Ürün Ağırlığı: 10g

☺ Renk: Şeffaf

☺ Yük taşıyan: 2 KG

☺ Paket içeriği: Duş asma kancaları x 4/8/12

Not

Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde görüntülenen renkten biraz farklı olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: