Noel Elektrikli peluş oyuncaklar Komik Şarkı Dans Müzik Noel Ağacı Bebek Oyuncak Kız Ve Erkek Hediyeler İçin 2023 Navidad Noel Dekor S5G2

  • ₺266.67
  • ₺138.74
(2 Müşteri Yorumları)

Doldurulmuş Hayvanlar ve Peluş

Sku:
  • e19509
Etiketler:
  • CN - Şanghay
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Yaş Öner - 18+
  • Sertifika - 3C
  • Doldurma - PP Pamuk

tanımlamak:

Adı: Dans Noel Ağacı

Boyutu: 20 * 40 cm / 7.87 * 15.7 inç

Malzeme: Peluş + elektronik bileşenler

Pil modeli: 3 5 # piller (dahil değildir)

özellik:

Şarkı Söyle ve Dans Et Peluş: Noel ağacının arkasındaki düğmeye bastığınızda, bu eğlenceli Noel bebeği şarkı söylemeye ve dans etmeye başlar, kollarını bale gibi vücudunun etrafına sarar, vücudunu dairesel hareketlerle büker.Noel partinizi Bu Noel ağacı salıncaklarıyla birlikte yapın.

Çocuklar için Yetişkin Noel Hediyeleri: Şarkı Söyleyen ve Dans Eden Noel Ağacı Oyuncakları, Beyaz Fil Hediyeleri, Noel Çorap Doldurucuları, Noel Çantaları, Noel Baba'nın Gizli Hediyeleri, Noel Partisi, Paskalya Sepeti Ödülleri için mükemmeldir.Esprili Elektrikli Noel Oyuncakları Uzun Boylu-Erkekler, Kızlar, Çocuklar ve Yetişkinler için Harika Noel Hediyeleri.

Hareketli Noel Süsleri: Canlı ve eğlenceli tasarımlar, onlara daha zengin bir hava katar. Christmas.It Noel süsleri ve Noel partisi malzemeleri için mükemmeldir.Ofis, ev, araba ve çocuk odasını dekore etmek için kullanılabilir Christmas.It ayrıca küçük çocuklar için eğlenceli bir müzikli oyuncaktır.

SEVİMLİ VE EĞLENCELİ tasarım: Noel ağacı peluş oyuncağı bir Noel Baba şapkası takar ve vücudunun etrafında sevimli gözleri ve burnu olan iki kolu vardır.Yeni Noel Baba'nın size eşlik etmesine izin verin!Toksik olmayan yüksek kaliteli malzemeler kullanarak güvenle oynayabilirsiniz.

Kolay kullanımlı eğlenceli Noel oyuncağı: Elektrikli Noel ağacı bebeğinin içinde bir pil bölmesi vardır.Sadece 3 5# pil takın (dahil değildir) ve arkadaki düğmeye basın, Noel ağacı peluş şarkı söylemeye ve dans etmeye başlayacaktır

Paket şunları içerir:

1 * Dans Noel ağacı

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.İyi günler!

Anonymous

2023-01-02

pekala!!!

Anonymous

2022-12-07

Işıklar içeri giriyor ve hareket etmiyor. Kötü geldi sanki...

İnceleme ekleme

Puanınız: