Araba Kapı kenar koruyucu Şerit 4 Adet Araba Kapı Koruyucu Güvenlik Şerit Scratch Koruyucu Araba Kauçuk tampon çıkartmaları Otomatik Kapı Kenar Koruyucu

  • ₺97.72
(0 Müşteri Yorumları)

Dış Parçalar

Sku:
  • e20272
Etiketler:
  • wii ses video kabloları, kapı kolu karbon zn6, avanza çamurluk fişekleri, smotraru araba sticker, tanımsız pantolon, dantelli flare pantolon, sutyen golf 7, çekici bmw i3, tiy araba çıkartmaları, kapı sticker gle koruma
  • Öğe Türü - Şekillendirme Kalıpları
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - isfriday

Arabanın kapısını açarken her zaman engellerle karşılaşıyor musunuz, bu da kapının kenarındaki boyanın aşınmasına neden oluyor mu?Dikiz aynası her zaman çizilecek mi?

Araba Çarpışma Önleyici Şerit, kurulumu kolay, sağlam ve sağlam, yüksek kaliteli silikondan yapılmıştır, arabanızı koruyabilir ve gereksiz aşınma ve yıpranmayı azaltabilir!

Ana Özellikler

▶Çizilmeye dayanıklı ve Arabanızı Koruyun

Bizim Araba Anti-çarpışma Şerit can sıkıcı çizikler önler, sıyrıklar, çizikler ve diğer belirtileri damage.It mevcut çizikleri, boya hasarlarını onarmak için de kullanılabilir .Yeni bir araba aldıysanız, bence buna ihtiyacınız var.

▶Özel Kalınlaşma Tasarımı

Yükseltilmiş kalınlaşma, elastik çarpışma önleyici ve vücudun çarpışma ve çizilmelere karşı daha etkili korunması.10 mm'lik benzersiz kalınlık, aracınızı çoğu küçük sürtünmeden koruyabilir.

▶ Dayanıklı ve Yüksek Kalite

Araba Çarpışma Önleyici Şerit, yüksek kaliteli silikon polimer malzemelerden (TPE PP ve PVC) yapılmıştır.Şu anda piyasada bulunan genel kauçuk ile karşılaştırıldığında, ısı direnci, aşınma direnci, yaşlanma karşıtı, su geçirmez ve ultraviyole önleyici özellikler açısından daha güçlü bir raf ömrüne sahiptir.

▶Kurulumu Kolay

Arkadaki yapıştırıcı, güçlü adsorpsiyon, stabilite ile kolayca DIY kurulumu sadece birkaç dakika sürer ve arabaya zarar vermez. (Sıcaklık sıfırdan düşük olduğunda, yapıştırma etkisini artırmak için her iki tarafı ısıtmak en iyisidir.)

▶Basit ve Şık

Esnek ve basit tasarım, aracınızın görünümünü anında yükseltebilir ve mükemmel çizilme koruması sağlayabilir.Zarif ve dinamik tasarım, çeşitli araba oranları için uygundur. Arabanızı güzel tutmak için vücudunuzla entegre edilmiştir.

▶Çoğu Otomobil için uygundur

11x1.5x0.8 cm/4.3x0.59x0. 3 inç.Evrensel ark tasarımı, araba kapıları ve dikiz aynası çerçeveleri için uygundur ve SUV'lar, RV'ler vb.Gibi çoğu otomobil için uygundur.Bu koruyucu şeritler ideal araba aksesuarlarıdır.

Yöntemleri Kullanma

Özellikler

Ürün Ağırlığı

65G

Ürün Boyutu

(U x g x y)

11 × 1.5 × 0.8 cm / 4.3 × 0.6 × 0.3 inç

Paket içeriği

Araba Anti-çarpışma Şerit (4 ADET) × 1

Malzemeler

Plastik ABS

Renkler

Beyaz /Siyah / Gri

Not

Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde görüntülenen renkten biraz farklı olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: