Orijinal tasarım modeli odası kanepe yastık oturma odası yastık basit bej doku şerit dikiş kare yastık koltuk minderi

  • ₺584.05
(0 Müşteri Yorumları)

Masa ve Kanepe Çarşafları

Sku:
  • e20983
Etiketler:
  • kafe yarışçısı 49, v star 250 cafe yarışçısı, tanımsız 9 motosiklet, nexx cafe racer, harley led immatrikülasyon, tanımsız pantolon, tanımlanmamış cosplay, gs650 cafe racer, tank pedi ikiz, tanımsız küpe seti
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - 100% Polyester
  • Tip - Cusion
  • Yaş Grubu - Yetişkinler
  • Desen Türü - çizgili
  • Çıkarın ve Yıkayın - Çıkarılabilir ve Yıkanabilir
  • Teknik - Dokuma
  • Marka Adı - DZQ

Özelleştirme hakkında

mekarin kumaşlar hayatın estetiğine uygun ürünler yaratıyor,

İç dekoratörlerin gerçek ihtiyaçlarına yakın,

Akıllı yaratıcılık ve dengeli yaşam arasındaki modern uluslararası vizyon estetik tasarımını serbest bırakın.

Kumaşlar otel daireleri ve aile yanı konaklama model odaları için özelleştirilebilir

Atmak Yastık / Lomber Yastık / Havlu / Perde/Yatak

Piyasadaki en eksiksiz kumaş stillerine sahip olun

Verimli satış elemanı, size akıcı hizmet sunmak için profesyonel terzi ekibi

Özel kumaş özelleştirme

Özelleştirilebilir yastıklar / bel yastıkları / havlular / perdeler/nevresimler piyasadaki en eksiksiz kumaş stillerine sahiptir

Verimli satış elemanı, size birinci sınıf hizmet sunmak için profesyonel terzi ekibi

Hatırlatma: Fiyat, yastık çekirdeği olmadan yastık kılıfının fiyatıdır!Yastık çekirdeğine ihtiyacınız varsa, lütfen ayrı olarak satın alın.

1 Mağazamızdaki tüm yastık kılıfları / masa koşucuları özelleştirilebilir, ihtiyaçlarınıza göre resim, fiyat, renk ekleyebilir veya değiştirebilirsiniz.

2. Mod: Özel tasarım baskılı bir saat, yaşam alanınıza, ses tellerine ve ses tellerine kesinlikle yankı katacaktır.Baskı, herhangi bir niyetiniz varsa, lütfen bize e-posta göndermekten çekinmeyin, lütfen bize bir mesaj bırakmaktan çekinmeyin.Sadece sizin için iyi hizmet.

3.Renk nedeniyle ekranın renk farkı, ve gerçek biraz farklı olabilir.

4. Tüm minderler yapılır ve 1-2 cm'lik bir sapma olabilir.

Nakliye, ödeme, alıcı garantisi ve iade politikası

Nakliye Varsayılan nakliye yöntemi hava postadır (normal yöntem) ve transfer yaklaşık 2-3 hafta sürer.Ekspres teslimata ihtiyacınız varsa, yaklaşık 1 hafta sürer, lütfen bizimle iletişime geçin ve size ne kadar ek ücret ödemeniz gerektiğini söyleyeceğiz.

Ödeme için sadece T/T, Western Union ve sadece kabul ediyoruz.T / T, Western Union ve Escrow'unuz yoksa, lütfen bizimle iletişime geçin ve genellikle kredi kartları gibi diğer ödeme yöntemlerini nasıl kullandığınızı söyleyin.

Alıcı Güvencesi Aldatıcı ve güvenilir bir satıcı olduğumuzu garanti ederiz.Herhangi bir sorun tatmin edici bir şekilde çözülecektir you.As bizimle iletişime geçtiğiniz sürece, size herhangi bir kayıp getirmeyecektir.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen iletişime geçtiğimizle iletişime geçin ve ardından nötr ve olumsuz geri bildirimler de dahil olmak üzere herhangi bir kötü geri bildirime devam edin ve bana 4 kritere göre 3 yıldız veya mutlu yıldız verin.

Iade politikası Satın alınan üründen memnun değilseniz, lütfen ürünü aldıktan sonra iade edin.Tüm iadeler orijinal hallerinde tutulmalıdır, lütfen iade adresini ve talimatlarını almak için bize bir e-posta gönderin.İade adresini ve talimatlarını almak için posta gönderin...

İnceleme ekleme

Puanınız: