6 Adet Kauçuk Uçlu Cımbız PVC Paslanmaz Çelik İpuçları Cımbız Takı Hobi Endüstriyel Hobi Zanaat

  • ₺363.45
  • ₺297.99
(1 Müşteri Yorumları)

El Aletleri

Sku:
  • e21174
Etiketler:
  • Cımbız, cımbız maşası, cımbız lehim, işçiliği için cımbız, ipad air5 ana bord
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - Xzante'nin

Benim Mağaza hoşgeldiniz

Malzemeler: Bu zanaat cımbızları, sert fakat yumuşak, kırılması veya oksitlenmesi kolay olmayan ve güvenle uygulanabilen paslanmaz çelik ve kauçuktan yapılmıştır; Uygun uzunluğun tutulması, çalıştırılması ve kontrol edilmesi kolaydır.

Kaymaz tasarım: ince işçilikle, kauçuk dirsek cımbızları büyüleyici, pürüzsüz, parlak bir saten yüzey sunar; Cımbızların orta kısmı, sıkma kuvvetini iyileştirmek, kaymayı önlemek ve verimliliği artırmak için çentiklere sahiptir.

Kauçuk kaplı uç: paslanmaz çelik cımbızların ucu, nesneleri veya parçaları sabitleyebilen, ancak nesneyi çizmeyerek hassas nesnelerinizi güvende tutan PVC kaplı bir kapağa sahiptir; Uçlu cımbızlar genellikle küçük veya düzensiz şekilli öğeler için uygundur.

Çok fonksiyonlu alet: kauçuk uçlu cımbız seti, hobi el sanatları, boncuk işleme ve mücevher yapımı, laboratuvarlar, endüstriyel alanlar ve ayrıca elektronik ürünlerdeki cam parçalar için uygundur ve hayata daha fazla kolaylık sağlar.

Renk: gümüş + kırmızı / gümüş + siyah

Malzeme: paslanmaz çelik + kauçuk

Paket içeriği:

2 * Düz uçlu cımbız uzunluğu yaklaşık 12 cm

2 * Düz uçlu cımbız uzunluğu yaklaşık 15 cm

2 * Dirsek cımbız uzunluğu yaklaşık 15 cm

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Anonymous

2022-10-14

Doğru bir şekilde tarif edilmiştir. Kanada'ya oldukça hızlı bir şekilde teslim edildi. Yeterince iyi paketlenmiş hasar yok. Hem üründen hem de satıcıdan memnunum ve tavsiye ederim.

İnceleme ekleme

Puanınız: