Yumuşak Damperi Dilsiz Pratik Aletleri Klavye Gitar Ayarlanabilir Aracı Aksesuarları Bas muff Dize Kolay Kullanım Taşınabilir Z7A5

  • ₺64.52
  • ₺41.96
(0 Müşteri Yorumları)

Yaylı Çalgılar

Sku:
  • e2191
Etiketler:
  • metal elektro gitar teli, boyalı bas gitar, ktone bas gitar, picgarda bas gitar, kavisli bas gitar, muslady bas gitar, dize gitar askıları, masti elektro gitar, miniampli bas gitar, 1 dize bas
  • Kaynak - Anakara Çin

Tanım:

Malzeme: kumaş, plastik

Renk: gösterildiği gibi

Boyutu: gösterildiği gibi

Not:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı şekillerde görüntüler ve gerçek proje renkleri aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen boyutu dikkate almayın.Bazen ölçek tarif ettiğimizden daha dar olabilir.Çin genellikle Avrupa ve Amerika'dan daha küçüktür.Bu nedenle, lütfen 1-3 cm'lik bir mesafe bırakın.

3. Boyutu seçerken herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referans için.

Karışık satış, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.Sayı ne kadar yüksek olursa, indirim o kadar büyük olur.

Paket şunları içerir:

1 adet damper kayışı

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

İnceleme ekleme

Puanınız: