8 Hatta Peynir Mus Silikon Kek dekorasyon kalıbı Pişirme Kalıp Tatlı Mousse Pasta Kalıp Dondurma Kalıp mutfak gereçleri

  • ₺33.94
  • ₺30.58
(1 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e2253
Etiketler:
  • çikolata kalıpları plastik, yavru kedi çikolata kalıpları, moeye silikon kalıp, kake silikon kalıp, trozen silikon kalıp, çikolata kalıpları silico, gnomeo silikon kalıp, gelin silikon çikolata kalıbı, çift çikolata kalıpları, yıl silikon çikolata kalıpları
  • Model Numarası - JJ0010'NIN sohbeti
  • Malzeme - Silikon
  • Kaynak - Anakara Çin

1. İlk kez ve her kullanımdan sonra, sıcak suyla (seyreltilmiş yenilebilir deterjan) veya dishwasher.Do temizlik için aşındırıcı deterjan veya köpük kullanmayın.Her kullanımdan önce ve depolamadan önce silikon kalıbın iyice kurutulduğundan emin olun.

2. Pişirirken, silikon kalıp düz fırın tepsisinde ayrı olarak açılmalıdır.Kalıpların kuru pişmesine izin vermeyin.Örneğin, altı sürekli bir kalıba 3 kalıp doldurursanız, diğer 3 kalıbı temiz suyla doldurmanız gerekir.Aksi takdirde kalıp yanacak ve servis ömrü uzayacaktır. reduced.In fırınlanmış ürünler için en iyi pişirme etkisini elde etmek için, pişirmeden önce silikon kalıbın yüzeyine az miktarda yapışmaz fırın tepsisi yağı hafifçe püskürtün.

3. Pişirme tamamlandığında, tüm fırın tepsisini fırından çıkarın ve fırınlanmış ürünleri tamamen soğuyana kadar soğutulacak ızgaraya yerleştirin.

4. Silikon kalıplar sadece fırınlarda, fırınlarda ve mikrodalga fırınlarda kullanılabilir ve doğrudan gaz veya elektrikte veya doğrudan ısıtma plakasının üstünde veya ızgaranın altında kullanılamaz.

5. Silika jel üzerinde çok amaçlı bıçaklar veya diğer keskin aletler kullanmayın ve birbirine bastırmayın, çekmeyin veya şiddetle yüz yüze gelmeyin.

6. Silikon kalıp (statik elektrik nedeniyle), tozu emmek kolaydır.Uzun süre kullanılmadığında, bir kağıt kutusuna koymak ve serin bir yere koymak en iyisidir.

7. Servis ömrünü uzatmak için fırından çıktıktan hemen sonra soğuk suyla durulamayın.

Anonymous

2022-08-16

Harika şekil

İnceleme ekleme

Puanınız: