Mocsıcka Rock and Roll Parti fotoğraf stüdyosu için arka plan Rock Müzik Retro Graffiti 80'lerin Doğum Günü Arka Planında Fotoğraf Uzun Canlı

  • ₺193.75
  • ₺120.09
(0 Müşteri Yorumları)

Tüketici Elektroniği

Sku:
  • e23058
Etiketler:
  • arka plan lol arka plan, program müzik kutusu, çelenkler 80 doğum günü, arka plan pembe saç, fitness ekipmanları erkekler 18, ghibli stüdyo müzik kutusu, retro müzik, stüdyo müzik kutusu, gözlük 80 doğum günü, sert kaya zemin
  • Tip - El Boyalı
  • Uygulamak - Fotoğraf Stüdyosu, fotoğraflar, Fotoğraf Arka Planında, vb.
  • Basılı şekilde - Dijital Baskılı, El Boyalı
  • Model Numarası - HT-486
  • Paket - Evet
  • Malzeme - Plak
  • Özelleştirilebilir - isim, Tarih, ifadeler, Renk, Desen
  • Varsayılan malzeme - Vinil veya Polyester
  • Boyut Birimi - 1ft = 30.48 cm
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Boyut (cm) - Herhangi bir Boyut (Genişlik x Yükseklik)
  • Marka Adı - MOCSİCKA'NIN
  • Tema - Doğum günü, doğum öncesi parti, Festival, Manzara, vb.
  • Tarz - Çocuklar

Malzeme hakkında

Vinil Su geçirmez değil, daha az kırışık; Maksimum dikişsiz genişlik 300cm; Kırışıklıkları gidermek için ütülenebilir;

Parti, aile, fotoğraf arka planı için kullanılabilir; İç mekan kullanımı için daha uygundur; bir kerelik kullanım için uygundur.

Polyester yıkanabilir, Yıkandıktan sonra kırışmaz; Daha yumuşak, herhangi bir katlama, taşıması kolay; Kırışıklıkları gidermek için ütülenebilir;

Profesyonel dış mekan fotoğrafçılığı için uygun olabilir;Dış mekan kullanımı için daha uygun; uzun süreli kullanım için uygundur.

Boyutu hakkında

Boyutumuz genişlik x yükseklik, birim cm'dir.

Örneğin, 300x200cm, yatay bir versiyon olan 300cm genişlik ve 200cm yükseklik anlamına gelir;

200x300cm, 200cm genişliğinde ve 300cm yüksekliğinde bir ürünü ifade eder.Bu dikey bir versiyondur.

Ayrıca daha büyük boyutlar da sağlıyoruz.Diğer boyutları özelleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın.

Yuvarlak Arka Plan Hakkında

Ayrıca yuvarlak arka plan sunuyoruz .Yuvarlak bir arka plana ihtiyacınız varsa, lütfen ihtiyacınız olan boyut ve malzeme dahil olmak üzere bana bir mesaj bırakın.

Vinil kumaş: hafif ve ince, su geçirmez değildir, malzeme elastik değildir ve etrafına elastik bant eklenmez.Uygun maliyetli, tek seferlik kullanıma uygun use.It çift taraflı bant ile rafa sabitlenebilir.

Polyester kumaş: daha kalın ve daha yumuşak, kırışık yok, daha kaliteli.Etrafında elastik bant ile yıkanabilir ve ütülenebilir .İç ve dış mekan fotoğrafçılığı için kullanılabilir, uzun süre kullanılabilir ve saklanabilir.

Özelleştirilmiş Hizmetler Sağlayın

Arka plan nasıl özelleştirilir?

(1) Siparişi vermediyseniz, lütfen resim, boyut, renk ve kelimeleri içeren özel bilgilerinizi bize gönderin.Tasarımcılarımız sizin için tasarlayacak.

(2) Sipariş verdiyseniz ve arka planı özelleştirmek istiyorsanız, lütfen sipariş verdikten sonra özelleştirilmiş bilgilerinizi bize gönderin.Özelleştirme e-postanızı 12 saat sonra almadıysak, sipariş ettiğiniz ürünü göndeririz.

Renk hakkında

1.Lütfen her bilgisayarın farklı renk ve çözünürlük ayarlarına sahip olduğunu unutmayın, bu nedenle ekranınızda gösterilen renkler gerçek olandan biraz farklı olabilir.

2.Ayarlarınıza bağlı olarak baskı efekti.Hafif renk varyasyonları olan ürünlerde geri ödeme veya değiştirme sunamıyoruz.

3.Resim, yazdırıldıktan sonra web sitesi şovları ile gerçek arka planlar arasındaki farkı gösterir.

4. Hafif renk sapmaları normaldir.Her fonun renk tanımını vermek için elimizden gelenin en iyisini yaptık.Kabul edemezseniz, lütfen dikkatli bir şekilde satın alın.

Kırışıklıkların nasıl giderileceği hakkında

Tüm arka planlar katlanmış olarak sevk edilecektir (nakliye boyutuna ilişkin postane politikaları nedeniyle).

Bunu aldığınızda bazı hafif kırışıklıklar olabilir, ancak kırışıklıkları gidermek kolaydır:

(1) 3-4 gün boyunca bir silindirle sıkıca sarın,sorun olmaz.

(2) Öğenin arkasındaki bir demir ile ısıtın,sonra tekrar pürüzsüz olacaktır.Lütfen arka planın önünde ütü yapmayın veya arka planın suya dokunmasına izin vermeyin, çünkü bu arka planı mahveder.

Geri Bildirim Hakkında

Ürün ve hizmetlerden memnunsanız, lütfen bana beş yıldızlı övgü verin .

Aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşarsanız, olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz sorunu çözmeye yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Mağazamızda mutlu bir alışveriş var diliyorum!

Alıcının diğer soruları ve cevapları

1.S: Siparişi nasıl iptal edebilirim?

C: Sipariş için ödeme yaptıktan sonra lütfen 12 saat içinde iptal edin, aksi takdirde sizin için üretim ve sevkıyatı ayarlayacağız.

2.S: Üretimi bitirmek ne kadar sürer?

C: Genellikle, tasarımı onayladıktan ve siparişi bitirdikten sonra üretmek 2-3 iş günü sürer.Paketi almak için acil iseniz, hızlı kargo seçmek için lütfen bize ulaşın.

3.S: Paketi hala uzun süre almadım, siparişime ne oldu?

C: Bu durumda,lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.üzgünüm bu size tatmin edici bir alışveriş deneyimi vermedi.size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

4.S: Tarifeler olacak mı?

C: Sizin için gümrük beyannamesi fiyatını düşürmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Platform kurallarına göre, tarife oluşturulursa kendiniz taşımanız gerekir.

İnceleme ekleme

Puanınız: