Katlanabilir Araba Aksesuarları Araba Üçgen Yansıtıcı Şerit Araba Dur İşareti Tripod Yol Flaşör Üçgen Acil Uyarı İşareti

  • ₺37.67
  • ₺23.68
(0 Müşteri Yorumları)

Dış Aksesuarlar

Sku:
  • e2392
Etiketler:
  • reflektör yansıtıcı şeritler, ekran araba aksesuarları, kadın yün aksesuarları, güneş paneli cabrio, metre çıkartmalar yansıtıcı, monopod setleri, tanımsız pantolon, dış evrensel aksesuarlar, ud kamyon aksesuarları, baotian aksesuarları
  • Gerilim - --
  • Öğe Türü - Yansıtıcı Şeritler
  • Kaynak - Anakara Çin

özellik:

1. Katlanır tasarım, yüksek kaliteli yansıtıcı malzeme, güçlü ışık kırılma etkisi, uyarı etkisini büyük ölçüde artırır.

2. Güvenliğinizi sağlamak için kesinlikle göz alıcı ve kullanımı kolay yansıtıcı tasarım.

3. Akşam veya siste, arabanın 30-100 metre arkasındaki tabelada durun.Bir araba arkaya geldiğinde, işaret üzerindeki ışık yanar, işaret turuncu bir parlama yayar ve çarpışmayı önlemek için bir uyarı görüntülenir.

4. Herhangi bir alet kullanmadan, yol kenarında gerektiğinde montajı kolaydır.

5. Yol kenarında, park edilmiş araçlarda, şantiyelerde, trafiği yönlendirirken vb.Tamir edildiğinde acil durum yol uyarı ışığı olarak kullanılabilir., sürücünün dikkatini çekebilir ve sürücünün vizyonunu geliştirebilir.

Malzeme: yüksek kaliteli PVC yansıtıcı malzeme

Yan uzunluğu: 42 cm

Hollow yan uzunluğu: 20 cm

Sabit zemin açısı uzunluğu: 42 cm

Renk: gösterildiği gibi

Talimatlar:

1. Kullanım sırasında arızalı aracın uyarı işaretlerini ambalaj kutusundan çıkarın, tabanı elinizle tutun ve tabanın her iki tarafındaki destekleri sırasıyla açın.Açılan işareti yere yerleştirin, sol ve sağ yansıma sayfalarını yukarı çekin ve sol yansıma sayfasındaki pimleri sağ yansıma sayfasının açma oluğunun altına yerleştirin.

2. Arızalı araç uyarı işaretinin açık yansıtıcı yüzeyini, gelen aracın yönüne doğru, hatalı aracın arkasına, tabelanın dikey yüzeyinden ve aracın arkasının dikey yüzeyinden sola doğru 5° ' lik bir açıyla yerleştirin.Sıradan yol, arızalı arabanın 30-100 metre arkasına yerleştirilmiştir.Otoyol arızalı aracın 100 metre gerisine yerleştirilmiştir.

3. Kullanmayı bıraktığınızda, sol ve sağ reflektörleri ve destek ayaklarını yukarıda belirtilen açıklığın tersi sırayla geri çekin ve ardından ambalaj kutusuna koyun.Çizilmeleri önlemek için tabelayı kaldırırken kırmızı yansıtıcı yüzeyi ve floresan yüzeyi korumaya dikkat edin.Sol ve sağ reflektörleri bağlarken ve sökerken, işarete zarar vermemek için oluk yönü boyunca içeri itin veya dışarı çekin.

istem:

1. Nedeniyle ışık ve ekran farkı, öğenin renk resimden biraz farklı olabilir

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

İnceleme ekleme

Puanınız: