Araba A/C Klima Hava Firar Çıkışı Paneli ızgara kapağı Çerçeve Fasya TOYOTA Corolla EX İçin Yedek Corolla E120 Dash Kiti

  • ₺871.42
  • ₺575.10
(3 Müşteri Yorumları)

iç parçalar

Sku:
  • e243811
Etiketler:
  • toyota aygo standı, perdeler toyota vista, araba kapakları na, bobin corolla e120, oyuncak toyota corolla e120, toyot corolla radyo, toyota e210 gövde, sistemi toyota corolla 2006, toyota zamanlayıcı, hoodies toyota corolla
  • Harici Test Sertifikası - ce
  • Model Adı - TK90105'NIN sohbeti
  • Ürün Uzunluğu - 229cm
  • Ürün Ağırlığı - 0.5kg
  • Ürün Genişliği - 21cm
  • Kaynak - Anakara Çin
  • özellik - Araç radyosu kurulumu
  • Öğe Türü - Fasyalar
  • Ürün Yüksekliği - 146cm
  • Malzeme Türü - abs
  • İçin uygun - 7-9 inç evrensel araba radyo
  • Yıl - TOYOTA Corolla EX Corolla E120 için
  • Marka Adı - ZHUİHENG'İN

Araba A/C Klima Hava Firar Çıkışı Paneli ızgara kapağı Çerçeve Fasya TOYOTA Corolla EX İçin Yedek Corolla E120 Dash Kiti

Uyarı : Bu kullanılan kısmı, bu yaklaşık 80 %-90 % yeni, renk kahverengi

Ürün Özellikleri:

Öğe Türü: Alınlar

DIN Tipi: 2DIN

Yerleştirme: Pano

Özel Özellikler: Radyo Kurulumu

Malzeme Türü: ABS Plastik

Renk Türü: Siyah veya kahverengi Radomly teslimat

Menşe yeri: Çin (Anakara)

Paket içeriği:

1* araba radyo Fasya Çerçeve

HANG XİAN'IN

SSS:

GPS Haritası nasıl güncellenir?

harita güncellemesini web sitemizden veya Android harita için başka bir yerden indirebilirsiniz .

Navigasyon kullanırken müzik veya radyo dinlemek mümkün mü ?!

Evet, navigasyon sistemini kullanırken radyo veya müzik dinlemek mümkündür.

Bu üniteler direksiyon kontrolünü destekliyor mu ?

Evet, elbette.bazı özel modeller canbus'a ihtiyaç duyabilir, lütfen satın almadan önce dikkatlice kontrol edin.

DVD Ünitelerini kendimiz kurabilir miyiz ?

Kurulumun profesyonel bir kişi tarafından yapılması tercih edilir.Kurulum sırasında aracın gösterge panelinde meydana gelebilecek hasarlardan sorumlu değiliz. device.So profesyonel bir kişinin üniteyi arabalara kurması daha iyidir.

Uyarı Dışarı fiyat dahil değildir ithalat vergisi, özel ücreti, Uzak Alan maliyeti veya gümrük gecikme .Parsel, alıcıların yukarıdaki ücretleri ödemeyi reddetmesi nedeniyle bize geri dönerse, parseli yeniden göndermeyiz.Biz Çin'de fabrika, çoğu model için, stoklarımızda var, ancak göndermeden önce cihazı test etmek için 2-3 güne ihtiyacımız var. 1. Worldwid Nakliye. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) 2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti! 7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Not: harita için ülkenizin haritasını hediye olarak göndereceğiz .ancak ülkenizin haritasına sahip değilsek, yerel olarak çalışabilen android haritasını indirmeniz gerekir.Ödeme

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin

Sevkiyat hakkında (Önemli): 1. Gümrük vergilerinden mümkün olduğunca kaçınmanıza yardımcı olmak için parselinizin faturasında varsayılan olarak 70 ABD doları beyan edeceğiz.Bunu önlemek için daha iyi bir yolunuz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz, sizinle işbirliği yapacağız. 2. Gümrük ücreti ve vergiler alıcı sorumluluğundadır, satıcı bunu kontrol edemez ve bundan sorumlu olmayacaktır, lütfen sipariş vermeden önce bunu not edin Genellikle 98 % müşteriler Gümrük ücreti olmadan öğeyi alabilir, bu yüzden endişelenmenize gerek yok bu konuda.Öğe, alıcının gümrüğü temizlemeyi veya parseli almayı reddetmesi nedeniyle iade edilmişse, nakliye postgae ve pahalı iade ücreti alıcı sorumluluğuna düşecektir. 3. Gönderim adresiniz nakliye şirketinin gönderim sistemindeki uzak alana aitse, parsel teslimatınız için uzaktan ücreti 45 $eklemeniz veya diğer daha iyi nakliye yolunu değiştirmeniz gerekir, aksi takdirde parseliniz gönderilemez.Adresinizin uzak bölgeye ait olup olmadığı, adresinizi DHL resmi web sitesinde kontrol edebilirsiniz 4. Parsel transit olarak kaybolduysa, size tam bir geri ödeme yapacağız veya yeni bir tane göndereceğiz. 5. Lütfen posta kutusu adresi vermeyin, parseli bu tür adrese gönderemeyiz. 6. Siparişi verdikten sonra, oder'inizin işlem süresini hızlandırmak için lütfen iletişim halinde olun.Not: Rus müşterilerin parseldeki kişi adı için tam adlarını belirtmeleri gerekir.

İade / İade

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni .

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emugrup.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Alıcı, parseli imzalamadan önce parseli dikkatlice kontrol etme görevine sahiptir.Parsel imzalandıktan sonra satıcı, alıcının ürünü iyi durumda aldığını düşünüyor.

Anonymous

2022-09-14

tam olarak resme benziyor, iyi malzeme. çok güzel, tavsiye ederim

Anonymous

2022-11-19

doğru ölçümler değil

Anonymous

2022-08-15

tam olarak resme benziyor, iyi malzeme. çok güzel, tavsiye ederim

İnceleme ekleme

Puanınız: