L Şeklinde Punch-Ücretsiz Çok Amaçlı Kanca Duvara Monte giysi askısı Ceket Şapka Havlu Tutucu Mutfak Rulo Kağıt Raf Banyo Aksesuarları

  • ₺19.77
  • ₺9.88
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Depolama ve Organizasyon

Sku:
  • e24538
Etiketler:
  • şapka askısı organizatörü, vantuz, perde çubuk tutucu, yapışkan kanca, duvar askısı
  • Malzeme - PS, PP
  • Boyut - 5x 7 .3x 6.4cm/5.9x2.8x2.5, 15x 7 .3x 6.4cm/5.9x2.8x2.5
  • Hayır. kancaların - 1 adet
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Renk - Beyaz, Beyaz
  • stok, mevcut - Yeterli
  • destek - toptan ve dropshipping

Tanım:

1 Adet L Şeklinde Punch-Ücretsiz Kanca Duvara Monte giysi askısı Mont Şapka Havlu Elbise mutfak rafı Rulo Banyo Tutucu

Malzeme: PP

Renk:Beyaz

Boyut: 15 * 7 .3 * 6.4 cm/5.9*2.8*2.5"

Kurulum ipuçları

1. Çıkartmanın malzemesi çok yapışkan nano yapıştırıcıdır.Kurulumdan önce, kurulum yerindeki tozu temizlemek için bir bezle silin

2. Nano tutkalın koruyucu filmini yırtın, kancaya yapıştırın ve ardından kanca ve nano tutkaldaki havayı boşaltmak için sertçe sıkın

3. Kancayı taktıktan sonra, arkadaki nano tutkal koruyucu filmi yırtın, duvara yapıştırın ve son olarak duvardaki havayı ve kancayı elle sıkın!

4. Düz fayans, metal, cam, mermer, paslanmaz çelik gibi düz, pürüzsüz, sağlam yüzeylerde kullanın. (Beyaz kireç sıva duvarlar ve pürüzlü yüzeyler için uygun değildir!)

Özellikler:

Özellik:

100 % brand new ve yüksek kalite

【Yüksek İşlev】 Anahtarlar, eşarplar, şapkalar vb.Gibi kancaya çeşitli eşyalar asabilirsiniz.Kanca, kapı dolabının masa aynasına veya banyo, yatak odası, tuvalet, mutfak, balkon, verandanın duvarına monte edilebilir.Bu yapışkan kancayı mont, havlu, duş malzemeleri, banyo malzemeleri, kupalar, kemerler, kravatlar, çantalar, tuvalet kağıdı ve daha fazlasını asmak için kullanabilirsiniz. (Ağır nesneleri asmanız gerekiyorsa, lütfen 24 saat kurulumdan sonra kullanın, teşekkür ederim)

【Daha iyi tasarım】 Kancanın keskin köşeleri yoktur ve daha güvenlidir.Yanlışlıkla kancaya, özellikle de çocuklara çarparak yaralanmayacaksınız.Benzersiz uzun saplı L şeklindeki tasarım, daha düzensiz şekilli öğelerin birlikte asılmasını sağlar.Bu kanca bir giysi rafı, havlu askısı, tencere kapağı rafı, fotoğraf rafı, paspas rafı, duvar dekorasyon rafı ve more.It birçok kişi tarafından kullanılır.

【Gerekli: Sahibinin duvara zarar vermesi konusunda endişelenmeyin】 Eşyaları geçici olarak asmak da çok uygundur.Noel, Paskalya, Sevgililer Günü veya diğer tatiller dolaştığında, çelenkleri, Noel ağaçlarını ve diğer tatil süslerini kısa bir süre asmak istediğinizde kesinlikle duvarlarınızı deliklerle doldurmak istemezsiniz.

Paket içeriği:

1 × Kanca

Notlar:

Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç

Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

İnceleme ekleme

Puanınız: