Yaratıcı Temizlik Bezi Pencere Olukları, Pencere Yuvası Cleanbrush Pencere Yuvası Pencere Yuvası Temiz Fırça Ev Temizlik Aracı H3B3

  • ₺42.70
  • ₺24.43
(0 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e247775
Etiketler:
  • windows temizleyici, Pencere Temizleyici, Gelberi, ev için temizlik araçları, bezler fırçalar
  • Kaynak - Anakara Çin

Tanım:

Malzeme: PP + temizlik bezi

Boyutu:yaklaşık 13.5 cm (5.27 in)

Renk: gri

Özellikler:

1.Ulaşılması zor alanlara ve küçük boşluklara/havalandırma deliklerine temizlenmesi kolaydır.

2.Çok fonksiyonlu toz giderme fırçası: pencere yuvalarını, sürgülü kapıları, duş kapısı izlerini temizlemek için bu araçları kullanın.Pencere contalarına ve cam kapı raylarına girmek için idealdir.

3.Temizleme fırçası, temizlenmesi kolay çıkarılabilir toka tasarımına sahiptir ve fırça kafasının değiştirilmesi kolaydır,fırçayı daha hijyenik hale getirir, fırça asılabilir ve saklanabilir, temizliği daha kolay hale getirir.

4.Bu kullanışlı temizleme fırçası araçları, dayanıklı, esnek, yumuşak ve aşınmaya dayanıklı yüksek kaliteli PP polipropilen malzeme kulplarından ve ovma pedinden yapılmıştır.Uzun süre kullanılabilirler.

5.Ürünler veya satış sonrası servis hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Her zaman destek ve tavsiye arıyoruz!

not

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

3.Karışık ürün,Renk ve Ebat Siparişini kabul edebiliriz.Daha fazla miktar, daha fazla indirim.

Paket şunlardır:

1 adet*temizleme fırçası

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

İnceleme ekleme

Puanınız: