Dijital Higrometre Termometre Akülü Sıcaklık Nem Ölçer Göstergeleri Doğruluk İle Elektronik Termo Higrometre

  • ₺167.64
  • ₺70.49
(0 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e251004
Etiketler:
  • Malzeme - Plastik
  • destek - Damla Nakliye / Toptan
  • Termometre Tipi - Dijital
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tip - Ev Termometreleri
  • Termometre Kullanımı - Banyo Termometreleri
  • Ürün Tipi - Sıcaklık Nem Ölçerler

Açıklama ve Özellikler:

Evde, ofiste, serada veya bodrumda kullanım için ideal olan bu İç Mekan Termometre Higrometresi, sıcaklık ve nemi doğru bir şekilde ölçmenize yardımcı olarak hayatınıza büyük kolaylık sağlayabilir.

1. Rahat bir ortam sağlamak için nemlendiricinizi veya nem alma cihazınızı ayarlamanızı hatırlatan yüz simgeleriyle tasarlanmıştır.

2. Net bir LCD ekrana ve kalın sayılara sahip olarak verileri okuyabilir, sıcaklık ve nem durumunu anlayabilirsiniz.

3. Geleneksel madeni para pillerinden daha dayanıklı olan dahili AAA pillerle çalışır.

Özellikler:

Adı: Kapalı Termometre Higrometre

Boyutu: Yaklaşık 109x59x17mm / 4. 29x2. 32x0. 67 inç

Sıcaklık ölçüm aralığı: -50℃~70℃|-58℉~158℉

Ürün adı Nem ölçüm aralığı: 10 % ~99 % RH

Sıcaklık Çözünürlüğü: 0.1℃

Nem ölçüm doğruluğu: + 5 % RH

Pil: AAA1. 5Vx2

Fonksiyon: sıcaklık göstergesi, nem göstergesi, saatlik zaman tutma fonksiyonu, hafta görüntüleme fonksiyonu, ℃ / F sıcaklık anahtarlama ekranı, günlük alarm fonksiyonu, saatlik saat, takvim görüntüleme fonksiyonu, gece arka ışık fonksiyonu, konfor ifade ekranı

Kullanım senaryoları: Yatak odalarında, çocuk odalarında, bebek odalarında, ofislerde, arabalarda, okullarda, otellerde, laboratuvarlarda, anaokullarında, su ürünleri yetiştiriciliğinde, enstrüman atölyelerinde, fabrikalarda vb.Kullanılabilir.

Ambalaj Listesi:

1 * Kapalı Termometre Higrometre

Not:

Lütfen aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle üründe bir renk farkı olduğunu kabul edin.

Ürün boyutu el ölçümü nedeniyle toleransa sahiptir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1. [Kullanışlı Tasarım] Dijital Higrometre Termometresi, yüz simgeleriyle tasarlanmış rahat bir ortam sağlamak için nemlendiricinizi veya nem gidericinizi ayarlamanızı hatırlatan kuru, rahat ve ıslak koşulları gösterir.

2.[ Son derece Hassas Termo-Higrometre ] -50 ila 70C arasındaki sıcaklığı ve nemi %10 ila %99 bağıl nemden (her 10 saniyede bir) ölçmenizi sağlayan İç Mekan Termometresi Nem Ölçer, size doğru ölçüm verileri sağlar (sıcaklık doğruluğu: 1C, nem doğruluğu: %5 bağıl nem), iyi bir ölçüme sahip olmak doğruluk.

3. [Okunması Kolay ] Net bir LCD ekrana ve kalın sayılara sahip olan Elektronik Termometre Nem Ölçer, verileri kolayca okumanız ve sıcaklık ve nem durumunu anlamanız için uygundur ve hayatınıza büyük kolaylık sağlar.

4. [ Pil Şarjı ] Size daha uzun pil ömrü sağlayan Dijital Sıcaklık Nem Ölçer, geleneksel madeni para pillerinden daha dayanıklı, dahili AAA pillerle çalışır.

5. [Geniş bir kullanıma Girin ] Buzdolabına, tezgaha, oturma odasına, yatak odasına veya başka yerlere asmak veya yerleştirmek için uygun olan Sıcaklık Nem Ölçer Sensörü, evinizdeki sıcaklığı ve nemi hızlı bir şekilde bilmeniz için uygundur.geniş bir uygulama yelpazesi.

İnceleme ekleme

Puanınız: