Gitar Efekt Pedal Coolmusic A-MT6 Dijital Ağır Metal Çoklu 6 Modelleri Bozulma Gerçek Bypass Diğerlerinden Şiddetle Tavsiye Edilir

  • ₺722.05
  • ₺476.64
(3 Müşteri Yorumları)

Spor & Eğlence

Sku:
  • e2582
Etiketler:
  • pedal nux çarpıtması, coolmusic amfi, ayarlar nux, bozulma ağır metal pedal, ünlü gitar pedalları, od gitar pedalları, centare gitar pedal, joho gitar pedalı, byffer gitar pedal, külot nux
  • Tip - Etkileri
  • Uygulama - Elektrogitar, Bas, klavye
  • Ağırlık - 300G
  • Güç - 9 V DC Negatif
  • 6 çarpıtma etkisi - isyan, Çarpıtma, djent'in
  • Kaynak - Anakara Çin
  • 6 çarpıtmalar - klasik bozulma, Maden, Yüksek Kazanç
  • devre - Dijital Devre
  • Konut - Tüm Metal
  • Model Numarası - A-Mt6'nın
  • Değiştirmek - Gerçek Bypass
  • öncülük - Açık / Kapalı LED
  • Marka Adı - Coolmusic'in

Coolmusic A-MT6 Dijital Bozulma Gitar Pedalı 6 Bozulma Efektleri Pedal

Gitar Efekt Pedal Coolmusic A-MT6 Dijital Ağır Metal Çoklu 6 Modelleri Bozulma Gerçek Bypass Diğerlerinden Şiddetle Tavsiye Edilir

Özellikler:

Aralarından seçim yapabileceğiniz 6 bozulma efektine sahip dijital ağır metal bozulma efekt pedalı.

Efekt sesinin ses seviyesini ve bozulma kazancını ayarlamayı destekler.

Düşük frekans, orta frekans ve yüksek frekans kontrol düğmeleri ile.

Gerçek bypass ayak pedalı ve LED gösterge ışığı ile.

Alüminyum alaşım kabuk, dayanıklı ve sağlam.

Özellikler:

Sinyal Girişi: 1/4 " Mono Jak

Sinyal Çıkışı: 1/4 " Mono Jak

Güç Kaynağı: DC 9 V güç adaptörü(merkezi negatif) (dahil değildir)

Ürün Boyutu: 6 * 11.5 * 2 cm/ 2.4 * 4.5 * 0.8 içinde

Ürün Ağırlığı: 210g / 7.4 oz

Paket Boyutu: 22.5 * 7.5 * 4.5 cm/ 8.9 * 3 * 1.8 içinde

Paket Ağırlığı: 255g / 9 oz

Not:

Güç adaptörü dahil değildir.

Lütfen polaritesi pozitif kutup dışında ve negatif kutup içinde olan güç adaptörünü kullanın.Aksi takdirde, ürün düzgün çalışmayabilir.

Paket Listesi:

1 * Efekt Pedalı (sadece coolmusic çoklu bozulma pedalı mevcuttur, diğer parçalar dahil değildir)

1 * İngilizce manuel

---- ---------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Dünya çapında nakliye. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) 2. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir. 3.Biz tatil hariç ödeme onay alındıktan sonra 24-72 saat içinde ürün gemi garanti. 4.Biz Yanwen tarafından gemi,çin post,Emugrup.com.tr Standart Nakliye,HKpost, EMS,DHL,Fedex,sipariş verirken seçiminize göre . 5.45 gün sonra öğeyi almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu çözmek için her türlü çabayı göstereceğiz. 6.Gümrük,ithalat vergileri,vergiler veya diğer gümrük ücretlerinden kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz. 7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir (Ürün kalite sorunu değildir), size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalidir ve nakliye takip numarası ile bize ve belirli dönüş nedeni. 3. İade edilen ürünleri aldıktan sonra, en kısa sürede tamir edeceğiz veya yeniden yerleştireceğiz veya iade edeceğiz.

1.Tüm öğeler 1 yıl garantilidir.(hariç öğeleri hasarlı ve/veya aldıktan sonra yanlış). 2.Satın alma işleminiz satılabilir kaliteye, amaca uygunluğa veya açıklamaya uymuyorsa, sorunlarınızın çözüldüğünden emin olabiliriz . 3.Yanlış sevk öğeler için, teslimattan sonra 48 saat içinde bizimle irtibata geçiniz.Doğru ürünleri teslim etmeyi veya tüm ödemenizi iade etmeyi ayarlayacağız. 4.Arızalı veya hatalı ürünler için lütfen fotoğraf veya video çekin, onaylandıktan sonra yeniden gönderir veya iade ederiz.

1.En kaliteli ürünlerimizi ve müşteri hizmetlerimizi sunmak için çalışıyoruz.ve müşteri hizmetleri uzmanlarımız, sorunlarınızdan herhangi birini çözmek için her zaman hazırdır.

2.Teslim süresi ve kusurlu kalite ve alınan öğeler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size memnun bir cevap ve çözüm verebiliriz.

3.Olumlu geri bildiriminizi ve 5 yıldızlı Ayrıntılı Satıcı Puanlarınızı çok takdir ediyoruz.

4. Görüşleriniz bizim için çok önemlidir , eğer memnun değilseniz , olumsuz bir geri bildirim vermek yerine lütfen önce benimle iletişime geçin ve bu şekilde daha etkili bir şekilde başa çıkabiliriz.

Çok teşekkür ederim !iyi günler !

Anonymous

2022-08-19

Pedal geldi, bir karton kutu içinde paketlendi. %10'luk bir olasılıkla açılır ve çalınır, diğer durumlarda ses yoktur. Satıcı parayı iade etti. Satıcı iyi yapılmış, ancak kalite birçok soruya neden oluyor.

Anonymous

2022-12-26

Pedal mükemmel kalite ve mükemmel bitirmek. Mevcut çarpıklıklardan çok memnun kaldım.

Anonymous

2022-12-21

çok iyi

İnceleme ekleme

Puanınız: