NUX Kompresör Pedalı Çok Fonksiyonlu Elektro Gitar Etkisi Komp Çekirdek Deluxe Klasik Sıkıştırma Analog Devre Gitar Parçaları için

  • ₺2 594.86
  • ₺1 556.91
(0 Müşteri Yorumları)

Spor & Eğlence

Sku:
  • e2721
Etiketler:
  • Pedal, elektro gitar sentezleyici, Gitar Efektleri, Aksesuarlar, SONİCAKE'İN
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Ağırlık - 300G
  • Marka Adı - NUX
  • Fiş Tipi - Hiçbiri
  • Model Numarası - COMP ÇEKİRDEK DELUXE
  • Tip - Etkileri

NUX Komp Çekirdek Deluxe Elektro Gitar Efekt Pedal İşlemci Çok Fonksiyonlu Analog Kompresör Karışımı Devre Gitar Aksesuarları

Temiz Mod ve Normal Mod

Humbucker manyetiklerinin çıkışı kompresör sınırlarını çok sert çarpar, Temiz Mod sesi yumuşatmak için mükemmeldir, herhangi bir frekansta kötü ani yükselmeler olmaz.Normal Mod sıkıştırma seviyesi Klips ve Temiz sıkıştırma seviyeleri arasında ayarlanır, orta çıkış toplama sistemleri için seçilebilir.

Karışım Devresi

Tam sıkıştırmaya ihtiyacınız varsa, Komp Core Deluxe bunu yapabilir.Ancak karışım düğmesi saat 12'ye ayarlandığında, pedalı her zaman açık tutmak için sihrini yapar ve sesinizi bile ezmez compression.It çok şeffaf ve gitarla harmanlanmış olduğu anlamına gelir signal.It ayrıca temiz bir destek olarak harika çalışır, ancak bunu aşağıdakiler için kullanabilirsiniz bu amaçla.

Komp Core Deluxe, tonunuza inanılmaz bir etki katacak ve sonsuz sürdürülebilirlik sağlayacaktır.

Gitarınızın ses seviyesi düşük veya yüksek veya nerede oynarsanız oynayın, Komp Core Deluxe inanılmaz bir destek ekler ve tutar forever.It kimsenin bitirmek istemediği bir şarkının en iyi parçası gibi geliyor.

Özellikler:

Analog Devre

(Klip, Temiz, Normal) Klip Modları

Gerçek Bypass

Karışım Devresi, geniş aralıkta kuru ve ıslak sinyal ile denge kurmanızı sağlar

Özellikler:

Etkileri: 3 Sıkıştırma Oranı

Nominal Giriş Seviyesi: - 20dBu (Gitar) + 3dBu(Maks.)

Giriş Empedansı: 1MO

Nominal Çıkış Seviyesi: - 20dBu (Gitar) - 9dBu(Maks.)

Çıkış Empedansı: 1kO

Artık Gürültü Seviyesi: - 84dBu

Güncel Beraberlik: 2mA (9 V)

Güç Kaynağı: 9 V Pil, veya AC adaptörü DC 9 V

Boyutlar: 122 * 72 * 47mm

Ağırlık: 250g

Paket içeriği:

1 * NUX Komp Çekirdek Deluxe Kompresör

Sevkiyat hakkında: - Emugrup.com.tr ödemenizi doğruladıktan sonra 2 iş günü içinde gönderiyi işleyeceğiz. - Gemi varsa takip numarası 2 gün içinde çıkacaktır. - Yurtdışı depo: Ayar ...... - UPS/DHL / Fedex: 5--12 gün-EMS: 12 -- 27 gün-Emugrup.com.tr Standart Nakliye: 15 --37 gün (normal) -Çin sonrası hava Posta: 25 -- 69 gün(normal) Teslimat süresi örnek bir zamandır.Farklı ülkeler farklı teslim süresi. (Euerope ülke daha hızlı olacak ve uzak ülke biraz daha yavaş olacak) Çoğu ülke hızlı kargo ile sevk edilirse 7 ila 15 gün içinde teslim süresi.Her ülkenin kendi gümrük kuralı vardır ve görev ve gümrük ücretleri siparişe dahil değildir.

Hizmet süresi: Çin Saati - Pazartesiden cumartesiye, 8:30 am ~ 17: 00 pm, sipariş işleme

- 24 saatten fazla değil, mesaj yanıtı (hafta sonları hariç ) Satış sonrası politika:-Ürün kalitesi sorunu için, kontrolümüz için lütfen HD yakın fotoğraflar çekin; veya gerekirse, kararımız için lütfen kısa bir video çekin. - Normalde bu tür bir vakayı 48 saat içinde yanıtlarız ve size önerici çözüm veya nihai tedavi ile geri döneriz.Garanti süresi:1 yıl (Alıcı iade nakliye maliyeti ödemek gerekir eğer uzun bir süre kullanılan veya insan yapımı nedenleri mal hasarlı)

Ödeme:

Emugrup.com.tr siparişiniz için ödeme yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1 Siparişi seçin ve "Şimdi Öde" düğmesini tıklayın

2 Ödeme sayfasında tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçin

Nakliye :

Öğe ödeme temizlendikten sonra 5 iş günü içinde sevk edilecektir.

Tahmini teslim süresi: (Önemli, teklif vermeden önce dikkatlice okuyunuz)

1. Amerika Birleşik Devletleri'ne: Çin'den ePacket teslimatı (7 ila 12 iş günü).Rusya'ya: Çin'den ePacket teslimatı (10 ila 30 iş günü)

2. Dünya çapında: Çin Post Kayıtlı Hava Posta, Emugrup.com.tr Standart Nakliye, ePacket, Singapur Post, UPS, DHL;

Çin Post Kayıtlı Hava Posta ve Emugrup.com.tr Standart Nakliye genellikle öğe nakliye sonra 30-60 iş günü içinde gelecek.Brezilya (teslimat süresi tahmini ama garanti değil) 50-120 iş günü kargo sonra daha fazla zamana ihtiyacım var, genellikle madde 35 iş günü içinde kargo sonra gelmeden olacak ePacket, Singapur Post genellikle madde 15-59 iş günü içinde nakliye sonra, UPS, DHL genellikle Madde 7-15 iş günü içinde sonra kargo gelmeden, tatil mevsimi Boyunca, daha fazla gecikme olabilir gelmeden olacak.

Bildirimler:

1. 5 Yıldız ve %100 müşteri memnuniyeti için alışveriş deneyimi için en yüksek mükemmellik standartlarını korumaya çalışıyoruz!Olumlu geribildirim 5 yıldız bizim için çok önemlidir.

Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize 3 yıldız veya 1 yıldız geribildirim vermeden önce içtenlikle hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

2. Yukarıdaki şartları kabul ediyorsanız lütfen ürün satın alın.

Hakkımızda:

Emugrup.com.tr işini dürüst bir şekilde yapıyoruz.

Hile yok, sadece adil ticaret.Bize güvenin !ve daha fazlasını alacaksın.

İnceleme ekleme

Puanınız: