Sıvı Silikon Kol Kullanımlık Genişletici 195mm Erkek Penis Genişletici Erkek Yapay Penis Güçlendirici Gecikmeli Boşalma Seks Mağazası Seks Ürünleri

  • ₺238.51
  • ₺166.90
(0 Müşteri Yorumları)

Seks Oyuncakları

Sku:
  • e27544
Etiketler:
  • en büyük penis uzatıcı, benim Seks Oyuncakları, en iyi doğal erkek geliştirme, kablolu ır genişletici, tanımsız pantolon, penis silikon egaculent, kot penis, pembe esaret dişli, evren güçlendirici, hwetr uzantıları penis halkası
  • Parça Sayısı - Bir Birim
  • Malzeme - sıvı silikon
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Boyut - 195mm
  • Cinsel Açıdan Müstehcen - No
  • Marka Adı - PAQİN'İN
  • Müstehcen Resim - No
  • Öğe Türü - Pompalar ve Büyütücüler

Sıvı Silikon Kol Kullanımlık Genişletici 195mm Erkek Penis Genişletici Erkek Yapay Penis Güçlendirici Gecikmeli Boşalma Seks Mağazası Seks Ürünleri

Özellik:

1, İnanılmaz Fantezi Penis gerilimleri ile penisinizi anında bir zevk makinesine dönüştürün;

2, Şimdi olabileceğiniz tüm erkek olabilirsiniz ve bu kullanımı kolay ereksiyon arttırıcı ile partnerinizi tatmin edebilirsiniz.

3, Pahalı tıbbi prosedürlere ve haplara güvenli, uygun fiyatlı, cerrahi olmayan bir alternatif olarak geliştirilen Fantezi Penis gerginlikleriniz size hayal ettiğiniz en büyük, en kalın, en tatmin edici zevk çubuğunu verecektir!

4, Yarı performans sorunları olan erkekler için mükemmel olan yeni güçlendiriciniz, her iki ortağın da seveceği sonuçlar verecektir!

5, Stil A ve Stil B Mükemmel bir Uzantıdır mükemmel bir uzantı için tabanda kolayca kesilebilen özelleştirilebilir bir uzantıdır fit.It çoğu boyuta uyum sağlamak için süper esnektir ve daha uzun süre dayanmanıza yardımcı olacak kadar rahattır.

Belirleme:

Materia: Sıvı Silikon

Boyut: Bir stil: toplam uzunluk 195mm, çap 36mm, etkili uzunluk 159mm

B: toplam uzunluk 165mm, çap 40mm, etkili uzunluk 130mm

C: toplam uzunluk 135mm, çap 36mm, etkili uzunluk 105mm

Paket içeriği:

1 adet Yumuşak büyütme kollu (perakende kutusu ile)

Pls not :

Gizliliğinizi korumak için, ürünlerinizi gizli bir durumda göndereceğimize söz veriyoruz, ambalaj seks hakkında herhangi bir resim ve kelime olmadan bir kutu veya mühürlü bir çanta olacaktır.

Pls bize 5 yıldız olumlu geribildirim verin her şey yolundaysa, andy sorusu varsa pls bize ulaşın herhangi bir sorun varsa, sizin için çözeceğiz.

Sevkiyat hakkında:

1. Dünya çapında NAKLİYE. (bazı ülkeler ve apo/fpo hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. Servis transıt süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

İade ve fon:

7. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İstisna yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

8. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalidir ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni.

9. Biz tam kazanan teklıf tutarını iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, alıcı ve satıcı hem sonra işlemi iptal fromEmugrup.com.tr.Ya da bir yedek seçebilirsiniz.

10. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

İnceleme ekleme

Puanınız: