10 adet / grup 26mm 3 LEDs UCS1903 5050 smd dijital rgb modül led piksel ışık, tam renkli ampul, DC12V giriş, sütlü kapak, su geçirmez IP67

  • ₺171.93
  • ₺115.24
(0 Müşteri Yorumları)

LED Aydınlatma

Sku:
  • e289419
Etiketler:
  • led modülü armstrong, 45mm çap dc12v ucs1903, modül 80 piksel, şeffaf piksel modülü, led piksel 1908, 3 piksel modülü, emax led modülü, led ucs1903 9 led, esp01 piksel modülü, denetleyici piksel ucs1903
  • Gerilim - 12V
  • Çap - 26mm
  • Özellikler - 26mm led piksel ışığı
  • Sertifika - EMC, ce, CCC, RoHS
  • Öğe Türü - LED Modülleri
  • Uzunluk - 10cm long cable
  • Led Tipi - 5050 SMD RGB LED
  • ürün adı - 26mm 3LEDs UCS1903 LED Piksel modül lamba
  • Çalışma gerilimi - DC12V girişi
  • Yükseklik - 26mm
  • Yayan Renk - dijital rgb tam renkli
  • Marka Adı - HUANUOMEİ'NİN
  • LED ADET - 3 LEDs/modül
  • Kapak özelliği - Sütlü kapak
  • IC tipi - UCS1903'NIN sohbeti
  • Genişlik - 26mm 3leds pixels
  • Model Numarası - Model Numarası.
  • IP Sınıfı - Su geçirmez IP67
  • Garanti - 2years

10 adet / grup 26mm 3 LEDs UCS1903 5050 smd dijital rgb modül led piksel ışık, tam renkli ampul, DC12V giriş, sütlü kapak, su geçirmez IP67

1. 26mm 3smd led piksel ışığı, plastik gövde, PCB kartı ve kırmızı, beyaz ve mavi telli 3 pimli erkek ve dişi konektör (yüksek sıcaklığa dayanıklı, soğuğa dayanıklı UV ışınlarına dayanıklı), 3 adet 5050 RGB SMD LED, 1 adet ucs1903 IC.UCS1903, WS2811 ile aynı led programını kullanabilir.

2. Bu ürün yüksek parlaklık, düşük güç tüketimi, uzun ömür, düşük voltaj, düşük zayıflama, zengin renkler ve diğer özelliklere sahiptir. 3. Ürünler suya ulaşabilir, kovalayabilir, tarama sonuçlarına ulaşabilir.Farklı yolların kurulumuna bağlı olarak,karakterlerin,desenlerin ve diğer dinamik efektlerin bileşiminde farklı renkler değiştirilebilir.Ürünler otellerde, KTV eğlencelerinde ve diğer iç mekan aydınlatmalarında yaygın olarak kullanılabilir . 4. Ürünler süper tandem olmayan 20 adet basamaklandırılabilir.Güç kablosunun kalınlığı, gerçek maksimum akıma, ürün gücüne, kablolama uzunluğuna (en fazla 5 metre önerilir) ve iletim hattına bağlı olarak düşük basınç düşüşüne dayanmalıdır.

kablolama talimatı:

Kırmızı kablo = +12V (12V güç kaynağının pozitif kutbu)

Mavi kablo = GND (Toprak) Beyaz kablo = DAT (VERİ)

1.Bu ürün led pazarında popüler sıcak satış, reklam panosu, açık ışıklı karakterler;

2. Kanal Harfleri Arka aydınlatma;

3. Tabela, kanal mektubu, işaretler, ışık kutusunun arka ışığı;

4. Reklam tabelaları Arka aydınlatma;

5. Reklam ışık kutuları arka aydınlatma;

6. Bar, pub, club, disko için dekorasyon ışıkları;

7. Billboard Arka aydınlatma.

1.yüksek parlaklık 5050 SMD RGB LED

2.UCS1903 IC daha kararlı çip

3.26 MM çap, açık delik boyutu 26mm

4.disko,kulüp ve KTV dekorasyonu için yaygın olarak kullanılır

5.SD kart kontrol sistemi ve Madrix yazılımı

6.DC12V emniyet çalışma gerilimi

7.harici kontrol

8.su geçirmez açık havada kullanabilirsiniz.

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Emugrup.com.tr Standart Nakliye veya Emugrup.com.tr Premium Nakliye seçilebilir.DHL, FedEx, TNT, UPS hızlıdır, mallar gönderildikten sonra paketleri 5 ~ 7 iş günü içinde alabilirsiniz.

2. Mallarınız hakkında acele ediyorsanız, lütfen dhl'yi seçin.DHL en hızlı yoldur.

3. Ülkeniz gümrükleme ile uğraşmak zorsa, lütfen ems'yi seçin.EMS en yavaş ama gümrükleme için çok iyi.Brezilya, Rusya Federasyonu, Belarus müşteriler EMS seçiniz.

4. Siparişte sunduğunuz sipariş adresi doğru olmalıdır.Siparişi varsayılan olarak sipariş adresine göndeririz.Teklif ettiğiniz adres yanlışsa, lütfen siparişi iptal edin ve tekrar yeni bir sipariş verin.

5. Gümrükleme ile uğraşmak ve gümrükleme ücretini ödemek alıcının görevidir, lütfen izleme bilgilerine yakından dikkat edin ve mümkün olan en kısa sürede gümrükleri temizleyin.

6. Emugrup.com.tr standart Nakliye Çin sonrası hava posta veya Hong Kong sonrası hava parsel gibi küçük paket, teslim süresi daha uzun, belki yaklaşık 30~60 gün.lütfen bu yolu seçerseniz beklemek için yeterli zamanınız olduğundan emin olun.

7. Emugrup.com.tr Premium Nakliye, DHL, FedEx, TNT, ups'ten daha yavaş, Emugrup.com.tr Standart Nakliyeden daha hızlıdır.

Emugrup.com.tr nedir Shipping?http://activities.Emugrup.com.tr/Emugrup.com.tr_shipping.php

Emugrup.com.tr sipariş koyarsanız ödeme göndermek kolaydır.Emugrup.com.tr ödeme yöntemi pls buraya tıklayın

Emugrup.com.tr hariç.PayPal, T /T (Banka havalesi), Western Union vb.

Isınma ipucu: PayPal ve Emugrup.com.tr destek kredi kartı.

1. Siparişi aldıktan sonra, herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle konuşun, sorunla ilk kez başa çıkmanıza yardımcı olacağız.

2. Aldığınız malların bazı sorunları varsa, lütfen bize göstermek için bazı fotoğraflar veya videolar gönderin.Kontrol edeceğiz ve sorunu analiz edeceğiz.

(1) Sorun kolayca çözülebilirse, sorunu kendiniz nasıl çözeceğinizi öğreteceğiz.

(2) Sorun çözülemezse ve aldığınız tüm ürünler çalışamazsa, size yedek olarak yeni ürünler göndereceğiz veya size tüm parayı iade edeceğiz, ayrıca bazı navlun maliyeti de dahildir.

(3) Bazı ürünler iyi çalışabilirse, ancak bazı ürünler çalışamaz ve sorun çözülemez.Bazı navlun maliyeti dahil olsun ya da olmasın size biraz para iade edeceğiz.

1) %10 işe yaramazsa, size %10 mal bedeli de biraz para iade eder veya iade etmez.

2) %30 işe yaramazsa, size %30 mal bedeli de biraz para iade eder veya iade etmez.

3) %50 işe yaramazsa, size %50 mal bedeli de biraz para iade eder veya iade etmez.

4) %60 işe yaramazsa, size %60 mal bedeli de biraz para iade eder veya iade etmez.

Soru: Neden navlun bedelini iade etmiyorsunuz?Veya bazı navlun bedellerinin ne zaman iade edilmesi gerektiğini nasıl bilebilirim?

Cevap: Navlun bedelinin iade edilip edilmediği veya kaç malın çalışmadığına bağlı değildir.Navlun şirketinin bazı kuralları olduğunu bildiğiniz için, 0.01 kg da 0.5 kg olarak sayılır, (bu, 0.01 kg mal sipariş ettiğiniz anlamına gelir ve 0.5 kg mal navlun maliyeti aynı olacaktır.) 0.55 kg~1kg 1kg olarak sayılır, bu nedenle 1.51 kg~2kg navlun maliyeti 2kg ile aynıdır.Kötü malları çıkarırsanız navlun maliyeti aynıysa, navlun maliyetini iade etmeyecektir, sadece kötü mal maliyetini iade edecektir, tabii ki, kötü malları çıkarırsanız, navlun maliyeti maliyeti daha az, navlun maliyeti farkını iade edecektir ve kötü mallar maliyeti you.It için adil sen ve şirketimiz.

İnceleme ekleme

Puanınız: