Arka Bagaj Spoiler VOLVO S60 Araba Aksesuarları Parlak Siyah Yumuşak Esnek Kanat Dudak Dış Parçaları Trim Sticker Spor Tuning

  • ₺1 127.83
  • ₺485.03
(1 Müşteri Yorumları)

Dış Parçalar

Sku:
  • e29368
Etiketler:
  • Kaynak - TR (Köken)
  • özellik - Piyano Siyahı
  • Ürün Uzunluğu - 115cm
  • Ürün Yüksekliği - 2cm
  • Malzeme Türü - Kaliteli Plastik
  • Marka Adı - Bestuning'in
  • Araç üzerinde Yerleştirme - Arka Bagaj
  • Ürün Ağırlığı - 0.5kg
  • Model Adı - Volvo S60 için
  • Öğe Türü - spoiler
  • Ürün Genişliği - 4.5cm
  • Üretim Ülkesi / Bölgesi - Türkiye

----AÇIKLAMA----

Bu evrensel bir üründür ve çoğu sedan araba gövdesine uyar. * 100 % yepyeni ve yüksek kalite * Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, dayanıklı ve kullanımı pratik * Esnek ve hafif köpük kauçuk, ultra güçlü otomotiv masalı (önceden uygulanmış) kullanarak dakikalar içinde toplanır.

* Sürüşünüze daha agresif ve özelleştirilmiş bir görünüm kazandırır

* Profesyonel kurulum şiddetle tavsiye edilir.

* Özel, delme veya vida gerekmez.

* Yüksek performanslı yarış tarzı

* Farklı araç gövdelerine uyacak kadar esnek * Malzeme : yüksek kaliteli esnek ve dayanıklı ABS plastik malzeme

* Pozisyon: araba Spoiler / çatı / hatch kapı / gövde / kaput Ürün ölçülerinde birkaç cm hata payı olabilir.

Faydalı ipuçları: Kuyruğun alt tarafını, boşluğun takılacağı yerde sürtünme alkolü ile temizleyin.Bu, tamponla güçlü bir bağ sağlayacaktır.

Boşluğun bir ucunun desteğini soyun.Bandı imparatorluk size bakacak şekilde yerleştirin.Kuyruğun bir ucundan başlayarak kuyruğun alt tarafına yükleyin.Sıkıca bastırdığınızdan emin olun.

Fazlalığı makasla kesin.

Not: 72 saat içinde yapıştırdıktan sonra suya dokunmayın

. 20 derecenin altındaki sıcaklık, yapışkanlık zayıftır, ısıtmak için ısı tabancasıyla kullanın

Değil: 1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir. 2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.Ürün uzunluğu: 115 cm x 4.5 cm x 2 cm Ürün ağırlığı: 0.5 Kg Renk: Parlak Siyah

nakliye

Ürününüzü sipariş etmeden önce lütfen adresinizi ve telefon numaranızı detaylı olarak yazıp kontrol ediniz.Ürününüz siparişinizi verdikten sonra en geç 1-3 gün içinde sevk edilecektir. (hafta sonları ve resmi tatiller hariç)

Vergi

Avrupa ülkelerinde; 1 Temmuz'dan sonra Avrupa Birliği ülkeleri için geçerli olan gümrük düzenlemelerinden sonra, gümrükte ödemeniz gereken gümrük vergisi platform.As ödeme sayfanızda görebilirsiniz, siparişinize ek bir KDV ücreti tahsil edilecektir.Bu, yurtdışından gelen tüm siparişleriniz için geçerlidir.Ödemeniz gereken tutarı göremiyoruz ve bu tutar bize ulaşmıyor.Bu ödemeyi devletinize yapıyorsunuz.

Avrupa ülkeleri dışındaki ülkeler kendi ülkelerinin belirlediği kurallara göre vergi ödeyebilirler.Bu, ülkeniz tarafından bizim sorumluluğumuzun ve bilgimizin ötesinde alınan kararlar için ödediğiniz bir ücrettir.

iade ve geri ödeme

Ürününüz geldiğinde, ürünün net fotoğraflarını çekebilir ve kırılmış veya hasar görmüşse bir anlaşmazlık açabilirsiniz.Bu gibi durumlarda geri ödeme sunuyoruz.Yanlış bir ürün alsanız bile geri ödeme sunuyoruz.

Ürünle ilgili herhangi bir sorun yoksa ve ürünü aldıktan sonra iade etmek istiyorsanız, paranızı iade edeceğiz.

Kargonuz çok uzun süre gelmediyse, sistem belirli bir süre sonra size geri ödeme yapmamıza izin verir.Ancak kargonuz yoldaysa ve aktif olarak güncelleniyorsa, anlaşmazlık sonucu geri ödeme yapamayız.Müşterilerimizden bu konuda sabırlı olmalarını rica ediyoruz.

Para iadesi yapıldıktan 1-2 iş günü sonra hesabınıza iade edilecektir.

teslimat

Gönderiniz teslim edilmiş gibi görünüyorsa ve siz almadıysanız, yerel kurye şirketinizi aramanızı öneririz.Bu konuda bizimle de iletişime geçebilirsiniz.Veya bazen kargolar gümrükte uzun süre kalabilir time.In bu durumda, ülkenizin gümrük idaresini aramanızı ve iletişime geçmenizi öneririz.

Onlarla iletişime geçmezseniz, öğe bize iade edilebilir.

Ayrıca toptan satış hizmeti de veriyoruz.Toptan siparişler için lütfen bize ulaşın.

Geri bildirim

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Üründen memnunsanız, 5 yıldız vermek markamızı güçlendirecektir.Ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Deneyimli müşteri hizmetlerimizle size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Anonymous

2022-12-29

.

İnceleme ekleme

Puanınız: