Ikinci nesil araba koltuğu çocuk yetişkin kafalık ve boyun yastık Toyota Camry Corolla için RAV4 Yaris Highlander / Land Cruiser

  • ₺713.66
  • ₺670.77
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • e307684
Etiketler:
  • kapak toyota ruhs, land cruiser tonları, çene başlığı, land cruiser 2011 aksesuarı, land cruiser 2014 aksesuarları, toyota mavi kapak, toyota koltuk başlığı, letrun koltuk başlığı, land cruiser kafa nikel, toyota landcruiser aksesuarları
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Çevre dostu ABS + bellek pamuk
  • Marka Adı - Muncp
  • Dolgu Malzemesi - Doğal lif

Yeni araba koltuğu kafalık araba boyun yastık uyku yan baş desteği yüksek elastik naylon teleskopik destek yan çocuklar ve yetişkinler

Parametreler:

Ürün Adı: araba arka koltuk kafalık boyun yastık

Renk: Siyah

Malzeme: Çevre dostu ABS + bellek pamuk

Boyut: 39 * 25 cm

Ağırlık: 750g

Apoya cabeza auto

Özellik:

Nefes alabilir ve daha fazla konfor ve çevre korumasına dayanır.

Aerodinamik tasarım: Bu yastık, seyahat etmeyi konforlu ve endişesiz hale getirmek için sözleşmeyi bozan ve ergonomik tasarım konseptlerine uyan aerodinamik bir tasarımla tasarlanmıştır.

Ana ruh: Müşterilerimize en iyi, mükemmel ürünü yaratmak için tasarlanan zarif kenar tasarımı ve dikişi, zarif güzelliği, en yüksek kalite arayışımızı yansıtıyordu.

Hafif ve kullanışlı: kaplamalı yastık, kurulumu ve çıkarılması kolay, temizlenmesi kolay ayarlanabilir bir fermuar tasarımı ile donatılmıştır; Yastık tabakası kullanılmadığında 180 derece döndürülebilir, yerden tasarruf etmek için açabilirsiniz.

Daha rahat seyahat: Bu hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun evrensel bir üründür; Sevdikleriniz, çocuklarınız ve arkadaşlarınız yorgun seyahat ettiğinde boynunuza bakabilir, boyun ağrısından kaçınabilir, daha rahat seyahat edebilirsiniz.

Seyahat koltuk başlığı, moda ve teknoloji anlayışına sahip devrim niteliğinde yeni bir üründür.

Araba severler ve çocuklar için sıcak ve konforlu koşullar sunar.

Basit bir üniversal braket takarak, baş dayanağı yanal destek sağlayabilir, böylece sevgilinizin ve çocuğunuzun başı tek pozisyonda kalabilir ve koltuklarında rahatça uyuyabilir.

"Otomobilin koltuk başlığı", farklı müşterilerin yükseklik ve konfor açısından ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştirilebilen esnek bir tasarım kullanır.

Kullanılmazsa, tamamen ters çevrilebilir.

Kafalık omuz pedi yumuşak bir astara sahiptir, astar çıkarılabilir, makinede yıkanabilir ve temizlenmesi kolaydır.

Paket içeriği:

2 * araba koltuğu kafalık

1 * İngilizce manuel

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası + / - 1-3 cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: