EVET Yaratıcı Retro Mini Pirinç Yengeç Hayvan Heykeli Para Servet Kolye Çay Bardağı Tutucu Heykel Dekorasyon Süs El Oyuncak Hediye

  • ₺67.51
  • ₺54.64
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Dekorasyonu

Sku:
  • e310836
Etiketler:
  • bronz heykel york, pirinç bronz heykeller, kadın bronz heykelleri, bronz heykeller ingiltere, bronz heykeller çocuklar, minyatür bronz heykel, mao bronz heykeli, küçük bronz heykel, temiz bronz heykel, bronz at heykelleri
  • Tarz - Pastoral Tarzı
  • Tema - Hayvan
  • Malzeme - bakır, Pirinç
  • Akıllı Cihaz mı - NO
  • Kaynak - Anakara Çin

EVET Yaratıcı Retro Mini Pirinç Yengeç Hayvan Heykeli Para Servet Kolye Çay Bardağı Tutucu Heykel Dekorasyon Süs El Oyuncak Hediye

Mini taşınabilir Boyut, anahtarlık halkasına takılması kolaydır .Yüzey vintage tedavi, eski ama daha klasik görünüyor .Pirinçten yapılmış, iyi oyulmuş .Marka Yeni Ve Yüksek Kaliteli.Hediye, dekorasyon süsleme için mükemmeldir .

Malzeme: Pirinç

Boyut: L 47 * W52 * H9mm

Ağırlık: 30g

lütfen aklınızda bulundurun :

♥ İşık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.

♥ Ölçüm izin hatası 0.2-0.5 cm.

1 X Pirinç Yengeç

Sevgili alıcı:

Her şeyden önce, ürünlerimizi satın almak için çok iyi göründüğünüz için teşekkür ederiz.Yeni açılan küçük bir dükkanız ve dileğimiz Çin'in iyi şeylerini dünyaya tanıtmak.Geliştirilecek çok yerimiz var, yardımınızı almayı umuyoruz, memnuniyetiniz en büyük dileğimizdir.

Ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız vermek için bir dakikanızı ayırın ve olumlu geri bildiriminiz büyümemize yardımcı olacaktır.

Ürünlerimizden memnun değilseniz veya daha iyi önerileriniz varsa,lütfen zamanında bizimle iletişime geçin,size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız,lütfen kötü yorumlar vermeyin, çok teşekkür ederim.

1. Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2. Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1.Rusya nakliye modu "Emugrup.com.tr Saver Shipping(Satıcının Nakliye Yöntemi)"veya "ePacket" kullanarak, her ikisi de izleme bilgilerini alabilir.

2.Öğeyi aldığınız 15-45 iş günü sürmelidir (Brezilya 50-60 gündür).Eğer sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyetidir.

3. Bizim varsayılan nakliye Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, 5 dolar üzerinde tek siparişler biz Çin Post Kayıtlı Hava Posta göndereceğiz.

Çin Post Olağan Küçük Paket artı İzleme bilgileri mevcut değildir.

Çin Post Kayıtlı Hava Posta İzleme bilgileri mevcuttur.

Tatil Sezonunda nakliye süresi (Noel, Çin Yeni Yılı vb.) Normalden daha uzun olabilir.Lütfen gecikme olarak 5-10 gün daha ekleyin.

1. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, öğeyi değiştirebilirsiniz.Diğer tüm nakliye ücretlerinden siz sorumlu olacaksınız.

2. Arızalı veya yanlış sevk edilen ürünleri değiştirmek isterseniz teslimattan itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.

İnceleme ekleme

Puanınız: