Konsol Dashboard Süet Mat Koruyucu Güneş Kapak Fit Lexus GX470 2003-2009

  • ₺992.63
  • ₺794.03
(1 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • e312159
Etiketler:
  • lexus gx470 bağlayıcı, lexus gx470 tuşları, lexus gx470 hoparlörler, dekorasyon lexus gx470, vücut lexus gx470, lexus gx470 resimleri, lexus gx470 disk, bağlantı lexus gx470, lexus gx470 balon, lexus gx470 4wd sistemi
  • Malzeme Türü - Silika jel
  • Kaynak - Anakara Çin

Marka Yeni Konsol Dashboard Süet Deri Mat Koruyucu Güneş Örtüsü İçin Fit Lexus GX470 2003-2009 1. Güneş ışığının ve karşı trafikten gelen ışığın gösterge tablonuzdan ön cama yansıması, onu sık sık mükemmel bir 'ayna' yapar.Böyle bir yansıma yorucudur ve bir sürücünün trafik kazalarının kurbanı olmasını kolaylaştırır.Gösterge paneli koruyucu paspasımız bu yansımayı maksimuma indirecek ve sizi yoldaki tehlikelerden koruyacaktır. 2. Yaz aylarında, kabininiz fırın kadar sıcaktır, gösterge paneliniz sıcak bir tava gibi yanar.Havanızı en üst düzeye çıkarmaktan başka seçeneğiniz yok conditioner.In Kış, minimum sıcaklık farkı, gösterge panelini soğuktan korur.Bütün bunlar yağ tüketiminize katkıda bulunacaktır.Koruyucu paspaslar size sadece şık bir iç dekorasyon sunmakla kalmaz, aynı zamanda bu tür utançlardan kurtulmanıza yardımcı olur.Paket içeriği:

1x yüksek kaliteli süet deri malzeme oto dashboard kapak

Özellikler:

100 % Brand New ve Yüksek Kalite

Ana resim ile tamamen aynı.

Güneş ışığının kırılmasını önlemek için, ön camın şeffaf parlaklığını artırın, sürüş güvenliğini artırın

Çevre dostu malzemeler, kötü koku yok, kaymaz, Kolay kurulum

Malzeme: Polyester pamuk

Hazırlanmış dayanıklı, solmaz, küçülmeyen iğne delikli halı

Gösterge panelinizi mükemmel durumda tamamen koruyun

Özel Tasarım: Soldan direksiyonlu araca tam olarak ölçülen özel uyum, klimanızın tıkanmadığı ve serin kaldığınız anlamına gelir.Fabrikada bitmiş bir görünüm için tüm havalandırma delikleri ve sensör açıklıkları önceden kesilmiştir.

Gösterge tablonuzu çatlamaya, renk bozulmasına ve parlamaya karşı koruyun; Dashmat tam koruma, gösterge tablonuzu mükemmel durumda tutar.

Dayanıklı ve kaymaz Malzeme: Çevre dostu malzemeden yapılmış, süet malzeme iyi güneşe dayanıklı fonksiyona sahiptir ve kaymaz silikon taban malzemesi, gösterge paneline güneşe maruz kalmanın zararını etkili bir şekilde azaltabilir.

Farklı ülkelerde farklı modeller var, lütfen teklif vermeden önce uyumluluğu iki kez kontrol edin.Bunu teyit edemezseniz, lütfen kapıların bir resmini ekleyin, size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Teşekkürler!

** Önemli Nakliye Sorunu

* Ürünümüz için ücretsiz gönderim sunuyoruz, ürün HK depomuzdan teslim edilecek, ETA normalde çevrimiçi izleme olmadan 19-27 iş günü arasında, bu nedenle ürüne acil ihtiyacınız varsa, lütfen posta servisi tarafından tahsil edilen AU$5.99 ile hızlandırılmış teslimatı seçin, ETA normalde tam çevrimiçi izleme ekli 8-10 iş günü arasında, bu tamamen sizin seçiminizdir, ancak her iki teslimat yöntemi için de %100 teslimatı garanti ediyoruz, sadece teslimat süresi arasındaki fark.Ücretsiz gönderimi seçerseniz, teslimat süremizi ve politikamızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi varsayıyoruz.Avustralya, ingiltere ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bölge alıcıları için hızlandırılmış Birinci Sınıf Havayolu hizmetinin yalnızca avı olduğunu lütfen unutmayın.Teşekkür ederim

* Sabrınız için teşekkürler!!

** Ödeme Yöntemi

Ödeme, açık artırma sona erdikten sonraki 3 gün içinde yapılmalıdır veya birden fazla öğeniz varsa lütfen bize bildirin.

Daha fazla ürün için teklif veriyorsanız, lütfen tek tek öğeler için otomatik ödeme hatırlatıcılarını dikkate almayın.Birleştirilmiş faturayı aldıktan sonra ödemenizi yapın.

Ödenmemiş anlaşmazlık, alıcının güncellenmiş haberlerini almak dışında ödenmeyen istekliler için ebay'e sunulacaktır.

** İade Politikası

Tüm satışlar 30 gün garanti ile birlikte gelir.

İade edilen ürünler kullanılmamalı veya herhangi bir kötüye kullanım veya kasıtlı hasar belirtisi göstermemelidir.

Öğe gönderildiğinde S & H'yi iade etmeme hakkımızı saklı tutarız.

Herhangi bir sorunuz varsa, eBay mesaj veya müşteri hizmetleri e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz.lütfen mesajın müşteri hizmetleri görevlilerimiz tarafından 08:00 - 20:00 saatleri arasında (Hafta Sonları ve Resmi Tatil Günleri hariç) yanıtlanacağını unutmayın.

* Sorunuza 24 saat içinde bir yanıt almayı bekleyebilirsiniz. (Hafta sonları ve Resmi Tatiller hariç)

**Bize ulaşın

Biz bir otomobil gövde parçaları üreticisi ve toptancısıyız, size en iyi fiyatlarla kaliteli ürünler tedarik edebiliriz!

Çok fazla stokumuz var ve ödedikten sonra bir gün içinde size mal gönderebiliriz.

Eğer ilgileniyorsanız, lütfen bize ulaşın, teşekkür ederim!!

Ürünlerimden ve hizmetimden memnunsanız, daha iyi ve daha iyisini yapmamı teşvik etmek için lütfen bana 5 yıldız verin.Ve

5 yıldızın altında benim için kötü bir durum var, bu durumda lütfen çözmek için benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Tekrar çok teşekkür ederim.

Resimde bana geri bildirimin nasıl bırakılacağı gösteriliyor, lütfen takip edin, thx

Anonymous

2022-08-07

Lexus GX470'TE mükemmel bir şekilde uygundur.

İnceleme ekleme

Puanınız: