Alüminyum Arka Koltuk Kafalık Tablet telefon Araç Tutucu Standı 5-13 İnç iPhone iPad Hava Mini 2 3 4 Pro 12.9 Destek Dağı

  • ₺651.93
  • ₺352.07
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • e313020
Etiketler:
  • destek ipad mavic hava 2, araç tutucu asus zenfone zoom, araç tutucu garmin etrex 30, ipad batarya pro a2013, pil ipad pro 2gen, a2013 ipad pro kılıf, galaxy 9 kılıf yerçekimi, 3m adsive araç tutucu, ipad pivot pro standı, a1455 ipad mini kılıf
  • Renk Adı - Siyah
  • Kaynak - Anakara Çin

Mermi Noktaları:

1、Cihazınızı Sabit Tutun: Bu araba kafalık telefon montajı, cihazınız için sabit bir şekilde tutabilir ve farklı konum ayarlamaları sunabilir ve sarsıntı ve gürültü yoktur.

2、360 derece Dönüş: Döner top istediğiniz gibi 360° döndürülebilir, böylece cihazınız için yatay ve dikey ekranlar için uygun farklı görüş açıları sunar.

3、Ayarlanması Kolay: Sıkılığı istediğiniz gibi ayarlayın.Ürünün bağlantılarının sıkılığını ayarlamak için altıgen bir anahtar dahildir.

4、Şarjı Kolaylaştırın: Kolay şarj ve pürüzsüz cihaz kullanımı sağlar, şarj delikleri her iki ucunda da ayrılmıştır.

5、Seyahat Temel: Silikon koruma cihazınız için güvenlidir, çocuklarınızın ve sevdiklerinizin seyahat ederken film izlemenin keyfini çıkarmasını sağlar.

Özellikler:

1. Arka koltuktaki tablet tutucu seyahat etmeyi kolaylaştırır.

2. Bu ürün kalite testini geçti.12 inç tablet için uygun olan tutucu, engebeli yollarda veya engebeli yollarda sürerken kolayca hareket etmeyecek veya kaymayacaktır.

3. İç altıgen anahtar dahildir, tutucunun 3 bağlantısının sıkılığını kendi deneyiminize göre ayarlayabilir ve cihazınıza daha iyi stabilite sağlayabilirsiniz.

4. Piyasadaki diğer markaların sahipleriyle karşılaştırıldığında, tutucumuz yetişkinlerin ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için ayarlanabilir yüksekliğe sahiptir, böylece cihaz ekranı ve gözler aynı yükseklik seviyesini korur, boyun yorgunluğunu giderir ve seyahat etmeyi kolaylaştırır.

5. Büyük ve küçük kelepçe parçalarının 2 stili, farklı tercihler ve farklı cihazlar için tasarlanmıştır.

Özellikler:

Ürün modeli: Araba Kafalık Dağı GH027

Ürün malzeme: alüminyum alaşım + ABS+silikon

Ürün ağırlığı (yaklaşık): net ağırlık-400g, brüt ağırlık - 500g

Ürün ambalaj boyutu (yaklaşık): 28.5 * 17 * 4 cm/11.22*6.69*1.57 inç (baskısız kraft kağıt uçak kutusu) (kullanım kılavuzu ile)

Uygulanabilir boyut (yaklaşık): Büyük kelepçe parçasının iç boyutu 14-26 cm/5.51-10.24 inç, 5 inçten fazla cep telefonu veya tablet için uygundur

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Kafalık Dağı + 1 * İç Altıgen Anahtarı

Notlar:

Bu ürün, ürünün her bağlantısının sıkılığını ayarlamaya yardımcı olan serbest altıgen bir anahtarla birlikte gelir!

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, bazı renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: