Muz Pi için Bpı-M2 Berry V40 Çip Geliştirme Kurulu Ahududu Pi İle Uyumlu 3B Şekli SATA Arayüzü

  • ₺1 346.38
  • ₺996.36
(0 Müşteri Yorumları)

iç parçalar

Sku:
  • e313881
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Muz Pi için Bpı-M2 Berry V40 Çip Geliştirme Kurulu Ahududu Pi İle Uyumlu 3B Şekli SATA Arayüzü

Muz Pi için BPI - M2 Berry dört çekirdekli tek kartlı bilgisayar ile geliştirilmiştir Allwinner R40 / V40 çip.Yerleşik Wifi ve Bluetooth'u destekleyin, SATA arayüzünü destekleyin, doğrudan sabit diske bağlanabilir.Sistem görüntüsünü SD karttan önyüklemek için kartta bir SD kart yuvası vardır.

muz Pİ için BPI-M2 Berry güçlü uyumluluğa sahiptir ve android sistemi, Debian linux, Ubuntu linux, Ahududu Pi sistemi ve Allwinner TinaLinux sistemini çalıştırabilir.

muz Pİ BPI-M2 Berry Donanımı için: Allwinner R40 / V40 dört çekirdekli işlemci, 1GB LPDDR3 bellek, Gigabit Ethernet bağlantı noktası, 4 USB bağlantı noktası Android5.1'i sorunsuz çalıştırır.Muz Pİ BPI-M2 Meyvesi, Raspberry Pi 3 ile tamamen aynı boyuttadır ve doğrudan Raspberry Pi 3 kasası ile kullanılabilir.GPIO Ahududu Pi 3 ile uyumludur ve rasbian sistemini çalıştırabilir.

banana Pi ailesinin bir üyesi olarak BPI-M2 Berry, sata'yı destekleyen Banana Pi M1/M1+ ' nın doğrudan yükseltme sürümüdür.

Kartın boyutu ve arayüzü Ahududu Pi 3 ile aynıdır, böylece Ahududu Pi 3 kabuğunu ve diğer aksesuarları doğrudan BPI-M2 Meyvesinde kullanabilirsiniz.

Malzeme: PCB

renk: mavi

Paket içeriği:

1 x Geliştirme Kurulu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: