2X Otomotiv LED devre test aleti 6-24V Test ışığı Çift Problu 47 İnç Antifriz Tel Timsah Klip Test için

  • ₺314.96
  • ₺179.58
(0 Müşteri Yorumları)

Ölçüm ve Analiz Cihazları

Sku:
  • e3230
Etiketler:
  • elektrik test cihazı, Işık, test ışığı, HT100P, elektrikli tel test cihazı
  • Kendin Yap Malzemeleri - ELEKTRİK
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Marka Adı - Nutcore'un
  • Kaynak - Anakara Çin

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!

[PREMIUM KALITE]: Otomotiv devre test aleti Probu Metalden yapılmış, diş açma için kullanılan, tek elle kullanım için büyük bir timsah klipsi ile.Ayrıca Ulaşılması Zor Dar Alanlara Da Ulaşabilir.ABS Gövde, Kırılmaya Karşı Dayanıklı Olduğu için Diğer Ürünlere Göre Üstün Dayanıklılık Sağlar.Otomobil ışığını test etmek için ısı yalıtımı, aşınma direnci ve Çekme Dayanımı sağlayan birinci sınıf 47 inç PU Tel.

[GENİŞ UYGULAMALAR]: 6-24V Otomotiv Tornavida Test ışığı, Yaygın olarak kullanılan Devre Testi, Otomobillerdeki Çeşitli Devreler için mükemmel olan bu Otomotiv Test Cihazı, Pil Testi, Far Testi, Fren Lambası Testi, Arıza Bağlantıları ve Enjektör Sinyal Testi dahil olmak üzere diğer 6-24V Devre Testi için de kullanılabilir.

[TEST AMPUL]: Bu LED test ışık devre test aleti ampul yüksek görünürlük ve uzun hizmet vardır life.It devrenin durumunu gösterebilir.En üstteki 3W lambanın parlaklığı ölçülen voltaj ile değiştirilebilir ve değiştirilebilir.

[ÇİFT yönlü test]: Devre kesici Test Cihazının Timsah Kelepçeleri, prob diğer tarafa değecek şekilde negatif veya pozitif Toprağa bağlanabilir.Pozitif Bağlantı sırasında Kırmızı Led Yanar ve Negatif Bağlantı sırasında Yeşil Led Yanar.

ürün açıklaması:

Renk: kırmızı + yeşil

Malzeme: Metal + ABS

LED ışıkları: kırmızı ve yeşil

Paket içeriği:

2 x Otomotiv devre test aleti

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: