250 Adet Lehim Mühür Tel Konnektörleri-İsı Shrink Lehim Butt Konnektörler-Lehim konektör kiti-Otomotiv Deniz Yalıtımlı

  • ₺293.33
  • ₺135.01
(0 Müşteri Yorumları)

Elektrik Ekipmanları ve Malzemeleri

Sku:
  • e33016
Etiketler:
  • fujitsu konektörleri, ısofıx konektörler, magura konnektörleri, konektörler wıffı, ipad konektörleri, ahşap konektörler, zamac konektörleri, konnektörler sen tel, skıdoo konektörleri, jgo konektörleri
  • Tip - Eklemek

sarı: Bağlayıcı: 6.0 mm çap, kablo kesiti 4.0-6.0 metrekare (A. W. G.:12-10); mavi: Bağlayıcı: çap 4.5 mm, kablo kesiti 1.5-2.5 m㎡ (A. W. G.:16-14); kırmızı: Bağlayıcı: çap 2.7 mm, kablo kesit alanı 0.5-1.0 m㎡ (A. W. G.:22-18); beyaz: Bağlayıcı: 1.7 mm çap, kablo kesit alanı 0.25-0.34 metrekare (A. W. G .: 26-24).tanım: 1. Telleri adım adım bağlamak, kaynak yapmak, yalıtmak ve sızdırmaz hale getirmek kolaydır. 2. Denizcilik ve otomotiv uygulamalarında yaygın olarak kullanılabilir. 3. Dışarıda poliolefin tüp ve içeride sıcakta eriyen yapıştırıcı vardır. 4. Lehimleme ve sızdırmazlık, gelişmiş su geçirmez fonksiyonu ile. 5. Poliolefin ısıyla daralan kablo uzatması, çekme mukavemetini artırır, sızdırmazlık, gerilme giderme, kablo muayenesi ve yalıtım sağlar.

Teknenizde, aracınızda, evinizde veya bilimsel projenizde çalışıyor olsanız da, ısıyla daralan lehim ve conta konektörlerimiz her seferinde sağlam lehimleme, artan akım akışı ve hava koşullarına dayanıklı bağlantılar sağlayacaktır~ Özellikler: ● Büzülme Oranı 2:1 ● Kolay Tek Adımlı Kablo Bağlantıları. ● Kolay Tanımlama: Renk kodlu konektör borusu. ● Poliolefin ısıyla daralan kablo ucu alın konektörleri çekme Mukavemetini artırır. ● Sızdırmazlık, Gerinim Giderme, Kablo Kontrolü ve Yalıtımda yüksek kaliteli tel konektörler. ● Erimiş Lehim, tellerin Güçlü bir şekilde Bağlanmasını sağlar ve tellerin terminalden kaymasını önler. ● İlgili tüm Standartlara uyun: ROHS, ISO 9001: 2008, SGS ve CE standartları.

İnceleme ekleme

Puanınız: