USB elektrikli ısıtma astarı enerji tasarrufu Yıkanabilir ayak Yama 3 Ayar Ayarlanabilir Sıcaklık ayak ısıtıcı Erkekler Kadınlar İçin

  • ₺148.25
  • ₺103.87
(0 Müşteri Yorumları)

Kamp ve Doğa Yürüyüşü

Sku:
  • e33263
Etiketler:
  • Dropshipping - destek
  • Malzeme - Poliüretan
  • Kaynak - Anakara Çin

Mermi Noktaları:

1、Isıtma astarı: Isıtma malzemesi uzak ve yıpranmış karbon fiber ısıtma telinden oluşur, ısıtma yüzeyi eşit olarak dağıtılır ve ısı eşit olarak dağıtılır.İç tabanın yüzeyi, rahat ve ayakları ovalamayan iyi yastıklama özelliklerine sahip elastik EVA elyaftan yapılmıştır.Boyut: 35-44 (lütfen kendi uygun boyutunuza göre satın alın).Soğuk havalarda ayaklarınızı sıcak tutun, ısı dağılımı bile ayakların en iyi kan dolaşımını sağlayabilir.

2、Enerji tasarrufu: Isıtma ayakkabısı tabanında pil yoktur, güç açıldığında ısı üretir ve güç kapatıldığında soğutulur.Dışarı çıkarken, ısı sağlamak için bir güç bankası kullanabilirsiniz.Lütfen güç bankasının 5V/2A veya üzeri olduğundan emin olun, aksi takdirde ısıtıcı çalışmayabilir.

3、Yıkanabilir ve Geri Dönüştürülebilir: Isıtma malzemesi su koruyucudur ve kullanımı etkilemeden doğrudan yıkanabilir.Yıkandıktan sonra, kullanmadan önce tamamen kurutulmalıdır.USB güç kaynağını bağlarken arayüzü sudan uzak tutun.

4、Uygulama Alanı: Açık bisiklet, kayak ve çeşitli kış karları için uygundur activities.In soğuk kış, bu sıcak iç taban ayaklarınızı sıcak tutacaktır.Evde soğuğa karşı koyun).Açık sürme).Açık havada veya buzdolabında soğukta çalışın.Ürün tuhaf bir kokuya sahip olacak, kokuyu yaymak için rüzgarlı bir yere koyun.

5、Lütfen Not: Bu ürün kesilemez.Kullanılmadığı zaman, aşırı ısınmayı önlemek için lütfen elektrik fişini prizden çekin.Kullanırken yaşlılar ve çocuklar denetlenmelidir.

Özellikler:

Adı: USB elektrikli ısıtma astarı

Renk: siyah

Ağırlık: yaklaşık 90g

Malzeme: kompozit elyaf

Şartname: 35-44 (kod)

Gerilim: 5V2A

Üç ayarlanabilir sıcaklık seviyesi: düşük 30°, orta 45°, yüksek 55°

Ambalaj Listesi:

Isıtma astarı 1 çift*1

Sıcaklık Kontrol Hattı*1

Not:

1. Bu ürün pil taşımaz ve 5V/2A güç bankası ile çalışır (güç bankası dahil değildir)

2. Ürün kesilemez, lütfen satın almadan önce boyutun uygun olduğundan emin olun, teşekkür ederim.

3.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: