İçin JAC çift S2T8 araba depolama kutusu Taşınabilir katmanlı çok fonksiyonlu araç depolama kutusu araba aksesuar Buhar J3 Yaşamındaki S5 A5 J5 6 4 Rafine

  • ₺63.03
  • ₺47.37
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • e337883
Etiketler:
  • Tip - Koltuk Sırt Çantası
  • Kaynak - Anakara Çin

JAC Rafine J3 J2 S5 A5 J5 6 4 Buhar S2T8 araba saklama kutusu Taşınabilir çift katmanlı çok fonksiyonlu araba saklama kutusu araba aksesuarı

Ürün Özellikleri:

Özellikler:

1. Mükemmel işçilik, pürüzsüz ve titiz çizgiler, çift katmanlı tasarım alanı ve karbon fiber dokulu yüzey, ürünü daha güzel, şık ve çok yönlü hale getirir.

2. Çift taraflı bant yeniden kullanılabilir ve aşağıdaki gibi farklı konumlara tekrar tekrar yapıştırılabilir needed.No tutkal kalır.

3. Cep telefonunun depolanması için uygun olan ve şarj ihtiyaçlarını da karşılayabilen, altta bir şarj portu bulunan insanlaşmış tasarım.

4. Çift katmanlı ve iki hücreli tasarım, büyük kapasite.Cep telefonları, veri kabloları, kulaklık kabloları veya park kartları ve diğer şeyleri koyabilirsiniz.

5. Küçük ve taşınabilir, kurulumu kolay, kasanız için iyi bir yardımcıdır driving.It evler veya ofisler gibi yerlere de monte edilebilir.

Farkına varmak:

1.Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir

2.Izin lütfen 1-3 cm sapma nedeniyle manuel ölçüm

Tanım:

Malzeme: PVC

Boyutu: gösterildiği Gibi

Not:

1. Depolanan ürün fazla kilolu ise düşebilir.

2. Kötü bir yolda sürerken, aracın güçlü titreşimi eşyaların düşmesine neden olabilir.

Paket içeriği:

1 x Araç Üstü Saklama Kutusu

İnceleme ekleme

Puanınız: