Lityum pil test cihazı, 18650 Lityum pil test cihazı ZB206 V1. 3 DC 5V Pil Kapasitesi Test Cihazı Dahili Direnç Testi

  • ₺373.70
  • ₺231.61
(0 Müşteri Yorumları)

iç parçalar

Sku:
  • e33806
Etiketler:
  • lityum pil test cihazı, zb206+, pil kapasitesi test cihazı
  • Kaynak - Anakara Çin

Lityum pil test cihazı, 18650 Lityum pil test cihazı ZB206 V1. 3 DC 5V Pil Kapasitesi Test Cihazı Dahili Direnç Testi

Besleme gerilimi: DC12V / 5V; Çalışma akımı: 35ma'dan az; Maksimum akü giriş voltajı: 8.5 V; Maksimum deşarj akımı hatası: %1+2mA; Voltaj ölçüm hatası: %1-3D; Genel ölçüm sonuçlarının maksimum hatası: 0.1-0.2 A %2.5, 0.3-0,5 A %1,6, 0,6-1,0 A %1,2, 1,1 A-2,6 A 1%

Hızlı başlangıç talimatları (fabrika varsayılanı): 1. Test pilini (veya güç bankasını) tamamen şarj edin, pozitif ve negatif elektrotlar sırasıyla bat+ ve bat-mavi terminaline bağlanır, bağlantı hattının mümkün olduğunca kısa ve kalın olması önerilir!DC 12V çalışma voltajını kullanarak, test cihazındaki güç deşarj akımını gösterir.

2. S-veya S + + düğmesine basın, ayar akımını 0.1-2.6 A içinde değiştirebilir, akım doğru olduğunda, testi başlatmak için SK düğmesine basın, test cihazı hücre tiplerinin akıllı seçimini yapabilir ve sonlandırma voltajını formüle edebilir, "ÇALIŞTIR" gösterge ışıklarını test etmeye başlayabilir, ah kapasitesinden dijital tüp ekran değerleri, enerji wh, voltaj V ve A akımı sırayla görüntülenir.Test tamamlandığında, dijital tüp Ah'de kalır, sesli bir hatırlatma ile hızlı yanıp söner," ÇALIŞTIR " gösterge ışıkları söner.

3. Tamamlandıktan sonra, test cihazının yanıp sönme alarmını durdurmasını sağlamak için "SK" düğmesine basabilirsiniz, ayrıca S-veya S + + düğme anahtarına da basabilirsiniz pil kapasitesini kontrol edin Ah, enerji Wh ve deşarj platosu voltajı V, "SK" düğmesine tekrar basıldığında, test cihazı ayarın başlangıç akımına geri döndü durum, önceki işlemi bir sonraki pil testine tekrarlayabilir.

Not: test alarm durumu sırasında, bir tuş işlemi yapılmalıdır, yedekleme verileri silinecektir, eğer bir düğme işlemi yapmazsanız, güç kesilse bile yedekleme her zaman sonuçları kaydedecektir!

Err hata kodunun anlamı ve işleme yöntemi:

Err1: akü voltajı çok yüksek, lütfen testten önce akü voltajının 8.5 V'den düşük olduğunu onaylayın.

Err2: akü voltajı çok düşük (sonlandırma voltajının ayarlanan değerinin altında), lütfen akü voltajını onaylayın ve sıfırlayın.Pil ters bağlanmışsa ve dört telli mod voltaj ölçümü bağlı değilse veya tersine bağlanmamışsa, Err2 ekranı da görüntülenir.

Err3: pil deşarj akımı ayarını desteklemiyor veya devre direnci çok yüksek, lütfen pili test etmek için daha küçük bir akım kullanın ve elektrot teması arasında hücre hattının kalın ve kısa olduğundan emin olmak için iyidir.

Err4: güç tüpü hasarı, sorun genellikle kötü dönüşümden sonra ortaya çıkar, güç tüpünün yerini alabilir, yedek modellerde P75NF75 vb.Bulunur..

Err5: test gücü kısıtlamalarının ötesinde!bu durum yalnızca güç sınırı işlevi açıldığında (LPon), ayarlanan koşullar adına deşarj gücü 12W'DAN fazla olduğunda, test cihazı ısının aşırı ısınmasını önlemek ve koruyucu önlemler almak için mümkündür.Kullanıcılar kendiniz DIY yapabilir (ısı emiciyi veya fanların kurulumunu artırmak için) ve güç sınırını (LPoF) kapatmak için işlev ayar menüsüne girebilir, şimdi 12w'dan fazla güç kullanabilirsiniz.

renk: yeşil

Malzeme: PC

Boyutu: 97x62x38mm

Paket içeriği:

1 x Lityum pil test Cihazı (Test araçları içermez)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: