Gümüş 8 dize köprü elektrik gitar için vida anahtarı ile

  • ₺459.86
  • ₺308.06
(3 Müşteri Yorumları)

Yaylı Çalgılar

Sku:
  • e34332
Etiketler:
  • el 8 dize, 8 telli banjo, 5 dize caz bas gitar, lazer 8 dize, tuner 8 dizeleri, dize n 8 usta kiti, yarı 8 telli gitar, yeşil elektro gitar teli, dize dayanıklı gitar, 8 telli kızılağaç gitar
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellik:

1.Her ürünün,iç ambalajında,Parça Numarası, Model Numarası ve inceleme tarihi bilgilerini içeren, kalifiye olduğunu kanıtlayan benzersiz bir Üretim Parça Numarası etiketi vardır;

2.Öğe hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen kontrol için Üretim Parça Numarasını bize bildirin, karınız garanti edilecektir.

3.8 Elektrik dize gitar için uygun.

4.Tam bir set için vidalar ve anahtar içerir.

5.İpler köprünün altından ve gövdeden geçer.

Spesifikasyon:

Renk: Gümüş / siyah / altın

Malzeme: Çinko alaşım ve Demir

Marka adı: BQLZR

Boyutu:93x40x12mm / 3. 66x1. 57x0. 47 inç (L x W x T)

Ağırlık: 170g

Paket şunlardır:

1x8 Dize Sabit Köprü

1 x Anahtarı

4 x Vidalar

Anonymous

2022-08-23

Her yerim kaşındı, boya şişti, bazıları indiğim yerde. Teknik olarak iyi görünüyor ama görünüşü kötü. Biraz üzgün. Belki o kadar şanslı değilim, belki de herkes öyledir.

Anonymous

2022-07-23

Shodles fotoğraftakiler değil, ama bu tamamen seçici. Köprünün kalitesi fiyatına tekabül ediyor, ancak gitar çalmak için müdahale edecek hiçbir şey olmayacak çünkü. Tüm ısı sadece görseldir ve köprüyü işlevsel olarak bozmaz. Bu mağazanın yağ eksi uzun bir sevkiyattır... Bu ciddi, siparişin gönderilmesini bekleyen 10 gün. Eh, incelemelerde siparişten önce okudum ve hazırdım, ama yine de çok uzun sürdü. Sonunda neredeyse zamanında teslim edilmesine rağmen, sadece Rusya'da birkaç gün gereksiz haddeleme parseli. Genel olarak hem köprüden hem de mağazadan memnunum. Bu satıcıdan sipariş vereceksiniz, uzun bir sipariş sevkiyatına hazırlanacaksınız, ancak yeterince hızlı teslimat yapacaksınız.

Anonymous

2023-01-12

700 ruble için bu normal olabilir ve elbette beklenebilir. Ama kalitesi sadece korkunç. Bir sürü çizik, alt taraftaysa tamam, ki bu görünmez, ama her yerdeler. Yuvaların kendisinde bir çeşit plak var. Yuvaların altındaki bir kağıt parçası üzerinde vidalardan pas izleri vardı.

İnceleme ekleme

Puanınız: