LQ156D1JW31 4k denetleyici sürücü kartı desteği Tip-C HDMI uyumlu konnektör desteği Çözünürlük 3840x2160 40 pin LCD ekran

  • ₺1 759.99
(0 Müşteri Yorumları)

Video Oyunları

Sku:
  • e34349
Etiketler:
  • bt156gw01 v1 denetleyici, hb140wx1 501 denetleyici, lp156wf1 denetleyici tipi c, lp156w denetleyici tipi c, ltn160at01 a02 denetleyici, lcd1602 ı2c denetleyici, xbox denetleyicisi c tipi, orijinal araç aküsü tip c, mt170en01 v9 denetleyici, denetleyici gamesir x2 tipi
  • Uyumlu Marka / Model - Hiçbiri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - tip-4k-P54
  • Marka Adı - GREATDOUMO'NUN

LQ156D1JW31 4k denetleyici sürücü kartı desteği Tip-C HDMI uyumlu konnektör desteği Çözünürlük 3840x2160 40 pin LCD ekran

1. İşlev düzeni

Bu işlevi gerçekleştirmek için bir cep telefonu, dizüstü bilgisayar veya başka cihazlar kullanmak istiyorsanız: Görüntülenen içeriği diğerine bağlamak için sürücü kartının TypeC arayüzü aracılığıyla

ekran.

cihazınız aşağıdaki koşullara sahip olmalıdır:

1. Kaynak cihazın bir C Tipi arayüzü vardır

2. Kaynak cihazın kendisi, Type-C üzerinden HDMI uyumlu (video ve ses) sinyal çıkışını destekler.

Cihazınız yukarıdaki işlevlere sahip değilse, lütfen satın almayın, aksi takdirde iade için geri ödeme kabul etmeyeceğiz . (Navlun ve ithalat vergisi çok pahalı!Anlayabiliyorum umuyoruz!Teşekkürler!)

2. Özellikler

Aşağıda ayrıntılı özelliği bulacaksınız

3 .PCB mekanik boyut: 4.Paket içeriği:

1 x LCD denetleyici kurulu

1 x LVDS Kablosu

kablo ile 1x5 Anahtar OSD kurulu

4.Genel Önlemler Lütfen raf ve PCBA arasındaki mesafenin 8 mm'den fazla olduğundan emin olun.Eğer daha az

8mm yalıtılmış kalabilmek için Plastik levhayı takmanız gerekir. 5. Kullanım Bağlamı

6: OSD kartını bağladığınızda, lütfen aşağıdaki resme bakın:

Nakliye hakkında

Biz en kısa sürede mal göndereceğiz .Satın alma siparişiniz özel değilse, genellikle teslim süresi üç gün içinde olmalıdır .

Bir DHL / UPS / Fedex / 4xp :2-7 gün

B Singapur EMS / Çin EMS:15-45 gün

C Singapur post hava posta: 20-60 gün

Ülkeniz mal göndermek için diğer ulaşım yoluyla gerekiyorsa, ulaşım sorunu çözmeye yardımcı olmak için lütfen bize ulaşın.

SSS

1. Kalite hakkında

Tüm ürünlerimiz göndermeden önce test edilecektir. Böylece ürünlerimizin kalitesinden emin olabilirsiniz .

Ancak , malları aldıktan sonra herhangi bir sorun bulursanız, lütfen satış elemanımızla iletişime geçmekten çekinmeyin .

Sorununuzla ilk kez ilgilenmeye istekli olacağız .

3. Garanti ve İade hakkında

Müşterilerimize en iyi satış sonrası hizmeti vereceğiz, bu nedenle ürünlerimizin çoğu için bir yıl garanti ve profesyonel teknik destek sunacağız .

Herhangi bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçin ve bunu düzeltmek için elimden geleni yapacağız.İşte yanlış beyan edilen ve tatminsiz mal politikamız.

-- 1. Ürün(ler) i aldıktan sonra 5 gün içinde değiştirme veya para iadesi için iadeleri kabul ediyoruz.Öğeler orijinal hallerinde olmalı, giyilmemeli veya değiştirilmemelidir.

-- 2. İade nakliye ücretini iade etmiyoruz.İadeler, ödenen orijinal fiyat için olacak ve iadenin alınmasından sonraki 7 iş günü içinde verilecektir.

4. Toplu sipariş hakkında

Ürünlerimizle ilgileniyorsanız ve bizden büyük miktarda satın almak istiyorsanız .Pleaes daha iyi fiyat almak için satış elemanımızla iletişime geçmekten çekinmeyin .

Tüm müşterilere en iyi fiyat ve hizmeti vereceğiz !!!

Desteğiniz için teşekkürler ve mağazamızda alışveriş keyfini umuyoruz !

Not: Farklı üretim partileri nedeniyle, telin rengi, hangisi gönderiye tabi ise, resimdeki telin renginden farklı olabilir.

hakkımızda:

Shen zhen Greatel Teknoloji A. Ş., Ltd profesyonel bir LCD modül çözüm sağlayıcısıdır.Ürünler, dizüstü bilgisayar ekipmanları, teşhir ekipmanları, televizyon ekipmanları, reklam makineleri ekipmanları, endüstriyel makine ekipmanları ve diğer yüksek teknoloji endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.Ürünlerimiz şunlardır: LCD suite (LCD / LED denetleyici kartı, panel kablosu, invertör, OSD kartı, uzaktan kumanda, güç kaynağı, güç adaptörü); LCD / LED panel (4.3-110 inç); LCD / LED ekran / TV; Reklam panoları / medya panoları;

İnceleme ekleme

Puanınız: