Merkezi Konsol Kol Dayama Saklama havasız ortam kabini Organizatör Tepsi İç Aksesuarları Mercedes Benz C Sınıfı GLC X253 W205

  • ₺503.49
  • ₺286.99
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • e346998
Etiketler:
  • merkezi konsol kol dayama saklama havasız ortam kabini organizatör tepsi, mercedes x253 glc orta konsol, mercedes benz aksesuarları, glc x253 aksesuarları, mercedes w205, w205 mercedes benz c sınıfı
  • Tip - Koltuk Çatlak Saklama Kutusu / Çanta
  • Kaynak - Anakara Çin

Hassas boyut: Mercedes Benz C Sınıfı W205 / Mercedes Benz GLC X253 ile uyumlu ve kişiye özel.Tarzınızı daha da benzersiz kılmak için iç mekanınızı geliştirmek için mükemmel bir aksesuar.

Optimize edilmiş depolama alanı: çok derin ve katmanlı bir tasarıma sahip olmayan araç saklama kutusunu iyileştirir.Cep telefonları, kartlar, cüzdanlar, madeni paralar, kalemler, anahtarlar vb.Gibi küçük eşyalar.uygun bir şekilde organize edilmiştir.

Kaymaz etki: saklama bölmesinin alt kısmı, çarpışmanın neden olduğu gürültüyü azaltmak için kaymaz bir paspas ile donatılmıştır.Depolama alanınızı daha net, daha temiz, daha rahat ve güzel hale getirin.

Temizlemesi kolay: bölme, tozun derin saklama kutusuna girmesini engelleyebilir ve önleyebilir.Toz ve kir saklama kutusuna düştüğünde, saklama bölmesini çıkarın ve kolay temizlik için suyla durulayın.

Kaliteli: küçük eşyaları saklamak için mükemmeldir.Otomobil parçaları için özel malzeme olan Akrilonitril Bütadien Stiren (ABS) ve Polivinil Klorürden (PVC) yapılmıştır.Aletsiz kurulum.

Renk: siyah

Malzeme: ABS

Paket içeriği:

1x Kol Dayama saklama Kutusu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: